Atsakymai

  1. 5

    vo radau :) bet dar noreciau nuomones bandziusiu kazka panasaus........
    Rudenį didėja apetitas, be to, organizmas linkęs kaupti maisto atsargas, tad labai greitai galima priaugti svorio. Kad taip neatsitiktų, išmėginkite obuolių dietą.

    Obuoliuose yra energijos teikiančios ir įtampą slopinančios fruktozės bei gliukozės, o tai gelbsti nuo rudens slogučio. Nokdami saulėje, šie vaisiai sukaupia daug mineralinių medžiagų: magnio, kalio, jodo, natrio, kalcio, fosforo ir kt. Taip pat vitaminų C, P, B1, PP, K, karoteno ir folio rūgšties. Šie vaisiai stiprina imuninę ir nervų sistemą, valo ir gydo žarnyną, kepenis, tulžies pūslę, gerina širdies ir kraujagyslių veiklą. Obuolių dieta labai veiksminga, nes šiuose vaisiuose yra medžiagų apykaitą ir riebalų deginimą spartinančių medžiagų. Laikydamiesi obuolių dietos kasdien tuščiu skrandžiu išgerkite po stiklinę negazuoto mineralinio vandens, sumaišyto su puse šaukštelio obuolių acto - aktyvina virškinimo sistemos veiklą ir valo per naktį susikaupusias nuodingąsias medžiagas.
    Obuolius galite valgyti keptus, žalius. Taip pat jų dėkite į daržovių salotas, gerkite vandeniu skiestas obuolių sultis. Kad kristų svoris, per dieną turite gauti 1100-1300 kcal. Kartą per savaitę darykite obuolių arba jų sulčių iškrovos dieną. Visą savaitę - jokių saldumynų, rūkytų ir konservuotų mėsos gaminių.

    sheelsi

  2. 4

    pasakojo moterys sake kas laikes jom labai padejo

    sheelsi

  3. 3
  4. 2

    as zinau ne dijeta, o iskrovos diena, reikia viena karta i savaite daryt iskrovos diena tai gali buti obuoliu diena, reikia suvalgyti 1 kg ar 1 su puse kg oboliu. Dr gali buti dijeta tokia 3 dienas geri tik kefyra, kiek nori ir kada nori, poto 3 dienas valgai vistiena virta be druskos ir be odeles, poto 3 dienas valgai obuolius taip pat gali gert cido oboliu sultys, ir dar 3 dienas kieta suri su raudonu vynu, bet vino turi buti ne per daug (as tai vyno nevartodavau). man padejo numeciau apie 5 kg, bado nejauciau, sunkiauusios dienos tos kur reikia obuolius valgyt, nes apetit skatina. Sekmes. Dr noriu pridurt kad kiekvienas organizmas numeta skirtingai, yra zmoniu kurie laikydamasi sios dijetos numete 9 kg bet dar papildomai sportavo.

    Gabriele

  5. 2

    oi nežinau nieko apie tokia neesu girdejusi, o iš kur tu apie ja žinai?

    mamyciuke

  6. 1

    Viena drauge vakarais valgydavo vien obuolius, nieko daugiau. Sake padejo, tik kad tie obuoliai labai atsibodo:-)

    Gyčio_tėte

  7. 1

    Aha, popkorne, papasakok apie ta baltymu dieta. :) Reiketu pameginti, jei veiksminga

    Indruke

  8. 1

    Apie obuolius girdejau ne dieta, o iskrovos diena, kai 6 dienas valgai visko po nedaug, o 7-ta vien obuolius grauzi be normos ribu :))) kadangi obuoliu nemegstu, tai ir nesidomiu labiau.

    Agne

  9. 1

    as tai laikausi baltymu dietos ir tikrai veiksminga nes krenta svoris bet laikausi nelabai sainingai nes kaip savaitgalis ar svente kokia ar i svecius einu tai valgau viska:)))

    popkorne

  10. 1