• 8ats.

    ka daryti, kai santykiai griuva

    Sveikos, nezinau kaip elgtis ir ka daryti. Laukiuosiu jau 4 menesi, su draugu po menesio planuojame vestuves, taciau musu santykiai baigia sugriuti. Angsciau jis dar elgdavosi pagarbiau, nes galejau bet kada iseiti, o dabar kai mus sieja vaikas jis visiskai pasikeite, sako kad mus myli, taciau apsoliuciai nesirupa, pradejo mane zeminti pastoviai geria ir buna su draugais.. Nebeturiu du juo kantrybes net nebezinau kaip elgtis ar tuoktis ar ne? o gal vaikui gimus viskas susitvarkys?

    efektasŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    po vestuviu ir vaiko gimimo, manau viskas pasikeis

    samsung1992

  2. 2

    Teko girdeti ne viena istorija kai vyrai keistai elgiasi, kol ju zmona nescia, kartais net pradeda gerti...
    Yra vilties kad po gimdymo viskas susitvarkytu, bent jau is dalies.

    Yuki

  3. 2

    kad ir kaip baigtusi santykiai verta iteisinti,del vaikelio,automatiskai suteikiama pavarde nereiks po to eiti aiskintis jei visdelto issiskirtumete,ir kitoks poziuris i iene nei i aite,siaip ,taip zinoma jei griuva santykiai nereikia griebtis vestuviu,jos neisgelbes,bet jusu kitokia padetis,svarbiausia dabar vaikelis.

    Anonimas

  4. 1

    nemanau,kad pasikeis jis gimus vaikeliui,..zinau panasia situacija draugu rate,po vaikelio gimimo tapo tik blogiau

    nade

  5. 1

    cia zinok viskas normalu, daugiau nei puse vyru taip daro, daugiausia taip gyvena jauni, neissilakste ir net neplanave vaiko, viena ka galiu pasakyti daug neiskrimsk, zinok vaikas bus tau didziausias gyvenimo dziaugsmas, o kaip elgtis su vyru cia tik tavo pasirinkimas, gali gyventi ir kenteti, kad vyrai keistusi vien todel, kad ju moterys pabamba dar to negirdejau, as tai jei tik butu galimybes issiskirciau, nes paskui vaikas dar labiau tave priris prie namu, o kai tavasis grazuolis lakstys, bus dar skaudziau, o juk gali ir prisilakstyti, uzsikars kokia merga, tada dar blogiau, aciu dievui manasis ne tusininkas.

    Anonimas

  6. 1

    Jei elgiasi dabar taip, tai nelabai tiketina, kad jis pasikeis gimus vaikui. Kalbekites, drasiai issakykite, kokio demesio is jo norite, tegu stengiasi. Kitaip iprates zmogus elgtis kaip paciam gerai ipras, sunkiai stengsis keistis.

    Imbiere

  7. 0

    Na vestuves nemanau kad pades,tik pati iklimpsi, o draugas jausis atlikes pareiga,vedes tave,nepalikes su vaiku ir varines toliau,o tu liksi viena. Jei vyras gerbia moteri ir ja tikrai myli sitaip nesielgs. Turiu tarp pazystamu panasu pavyzdi tai zinok vestuves nieko nereiskia.

    Panther

  8. 0

    Manasis irgi pablūdęs buvo,bet ne per nėštumą,nes jis septynis mėn.buvo nelietuvoje,o po vaiko gimimo. Kažkoks vargas buvo vienerius metus. Kas savaitgalį gerdavo,parą negrįždavo,nors žinodavau kur būna. Bet po metų aprimo,susitvarkė,ir iki šiol viskas vyksta tvarkingiau,padiskutavus. Normalu,kad kartais ir aš pas drauges, ir jis nori pas draugus. Vyksta viskas saikingai. Sunku pasakyti apoe tavajį,juk jo nepažystame,tu jį pažysti geriau,turi matyti,ar kažkiek yra sukalbamas,ar supranta ką daro,ir t.t. ar matosi jame,kad įmsnomi susitarimai,kad ir su laiku.

    Anonimas