• 6ats.

    Kaip manote ar šiais laikais reikia vaiką vežti į kaimą ar reikia jį supažindinti su ūkio darbais, leisti patirti tai ką patiria kaimo žmonės?

    Per bulviakasi nusivežėm paaugli (vyro broli) pasiėmėm į pagalbą bulvėm kasti. po valandos jis jau inkštė norys namo:) Jauciu jo sesutės net nenutuokia kas yra ravėjimas. aš pati 13kos būdama pirmą kart pamačiau kiaulę ir karvę gyvus. pasidalinkim.

    BaraniukaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kaime smagu esu pati neturejus kaimo bet visalaik vaziuodavau pas drauges i kaimus. gerai kad draugas turi kaima nuvesim i kaimuka pabuti, ar bulvekasiui visai linksma buna kai susirenka giminele puseseres pusbroliai man atrodo ir vaikuciui butu idomu!

    cindy

  2. 4

    na as esu biski pagyvenus kaime tai viska dirbti moku:) reikia vaikams viska rodyti ir mokinti aisku jai yra tam galimybes, nes as jau kaimo neturiu esme pardave sodyba tai galime nuvaziuti tik pas vyro senelius.

    mamyciuke

  3. 2

    kadangi turi tevai sodyba ir ten jau nuo 15 metu vazineju ir dirbu tikrai nemazai,tad manau ir savo vaikiuka vesime padirbeti,kad zinotu ka reiskia juodas darbas,galbut taip vaikai supras kad reikia kazko siekti jeigu nenori dirbti kaime...nors man visai patinka sodyboje,taip ramu ir gera:)

    Doviliuke

  4. 1

    Manau,kad reikia,jei tik yra pas ka nuvezti

    ruta26

  5. 1
  6. 1

    nu as tai nenoreciau,kad vaikas tik suprates,kas yra pasaulis jau eitu prie plugoo!!!

    ingrandr