• 30ats.

    Kas palaiko D.Kedi teva kuris be galo myli savo dukra

    Turbut girdejote apie Kaune tvirkinusia mergyte o teva kovojantis uz savo vaika. Jai pritariate ir sakote pedafilams Neeeeeee prasau uzeiti i svetaine adresu Peticija.LT atiduokite savo balsa ir paremkime teva kuriam reikia palaikimo.

    vladuleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Sutinku, kad reikejo kazka daryti, bet tapti zudiku... Nemanau... Siaip ar taip, kai ji suras, pasodins i kalejima, ar rinksite parasus, ar ne.

    Indruke

  2. 5

    sutinku su auksinis drugelis nuomone, gal reikėjo prie klausimo apie D.Kedžiaus poelgį pridėti šią nuorodą, o ir pats askalavimas šio poelgio pradeda nusibosti. Gal geriau palaukime išvadų dėl bylos, bus idomiau svarstyti?

    elegancija

  3. 4
  4. 4

    teisingai pasakya indruke,gali palaikytiji gali nepalaikyti,bet uz savo veiksmus js tures vistiek atsakyti...aisku labiausiai gaila vaiko,kuris jau galima sakyti liko naslaite:((((

    iirina

  5. 4

    Niekas nezino kaip ten istikruju yra.As jau irgi pavargau nuo tos istorijos.Man siaip ir Kedis neatrodo toks jau superinis herojus.

    rimrem

  6. 4

    is vienos puses tai mane jau nervina kad jis skalaujamas visur, laidos visos apie ji sneka.. versiju pilna... tegul is pradziu viska issiaiskina o tada sneka.. nes tai sako tai paneigia... tas vaikelis traumuojamas.. ziauru.. aisku musu seima ji palaiko, bet kai jau visur jis kisamas tai nesamone..

    kristale

  7. 3
  8. 2

    Taip jis už savo veiksmus turi atsakyti, vistiek jam turi skirti baudą, taip tai palaikau jį

    ernesta3

  9. 2

    jeigu as myliu vaiką, tai jo naslaicio niekada nepalikciau.

    vinipukas

  10. 2