• 6ats.

    kaip pranešti apie nėštumą

    Sveiki. Gal kas esate susiduria su tokia situacija,kad laukiates ir bijote pasakyti savo tėvams. Kaip jiems pasakyti kad jiems šoko nebūtų. Nes pas mane dar yra tokia situacija kad tėvai nelb bendrauja su mano draugu, nors man NK nesako kaip ir nedraudžia. Kaip jiems pasakyti kad laukiuosi. Gal galite pasidalinti savo situaxijom ir patyrimais. Ačiū už atsakymus :)

    meilutisNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes tai nestumo neafisavom is niekam, nors santykiai ir su mano tevais ir su vyro buvo puikus.
    Atejo laikas,ir savaime pilvukas pasirode, nepaslepsi.
    Taciau mudvieju tevai siuolaiskiski ir gerbe musu pasirinkima kaip pasirinkima (patys paskysim kai panoresim) .Tai ir akivaizdziai matydami pilvuka ne karto nepaklause ar as nescia.Kad ir kaip jiems rupejo. Taigi gal koki apie septinta menesiuka,kai buvome susirinke visi kaledu isvakarese ir pateikeme musu busima vaikeli kaip stebukla ,kad anukelei ar anukui reiks ir seneliu demesio.
    Tik papraseme,kol vaikelio dar nera, kad nieks nieko nepultu pirkti ar ka dovanoti.
    Teko mum patirt anksciau persileidimu.Viena net 23 svaiteje..
    Tai dabar jau isivaizduoju,kas butu apie ta nestuma visiems apsiskelbus kad laukiuosi. O poto badytu akis,nupirktos dovaneles, ar netektis butu masiskai isgyvenama. O dabar apie tai zinome tik mudu su vyru.Ir tai tik mudvieju gyvenimas.

    Anonimas

  2. 2

    manau susesti prie stalo visiems ir ramiai paaiskinti situacija

    samsung1992

  3. 2

    Tiesiog pasakykit. Kitaip neiseis :)

    Yuki

  4. 2

    idomiai.paemet ir pasaket,ko cia bijot?suaugus jug manau esat,tad ir elkites kaip suaugus.ateinate su draugu pas tevus ir kartu jiem pranesate

    ABMamyte

  5. 1

    Paprastai, kiek maciau esat pilnamete ir istekejusi, tai ko cia bijoti :)

    Jolka123

  6. 1

    Kito varianto nera tik kaip ateiti kartu su draugu ir pasakyti kad turit naujiena :) Jus busite seneliai , o kaip jie sureguos taip sureguos , vieni buna nepatenkinti , kiti dziaugiasi nesvarbu kiek jums metu :)

    lover19