Atsakymai

  1. 4

    Nemanau,kad visi ar visos einą į kairę. Yra tikrai ištikimų žmonių savo antrajai pusei.

    Anonimas

  2. 3

    Labai noreciau tiketi, kad yra like vyru, kurie neina i kaire...

    Imbiere

  3. 3
  4. 3

    itakoja-kvailumas ,nes galvoja kad kita gersne(tai ne tik lova ar buitis),o kai su kita prasideda rutina-bega pas trecia

    suniukas

  5. 3

    :) zinoma,kad ne visi....manau,kad tai priklauso nuo tarpusavio santykiu,supratimo...

    nade

  6. 3

    Kiek esu girdejusi ir siaip mano nuomone vyrai dazniausiai i kaire eina tada, kai nori patirti kazka naujo, nori naujoviu arba pasitikrinti ar vis dar yra moteru geidziamas. Pavyzdziui vienoje laidoje psichologas dave toki pavyzdi, kad vyras kokia nors istorija pasakoja zmonai, o ji tarkim ta istorija girdejus simta kartu ir jai tai nebeidomu, o kita moteris susidomes ta negirdeta istorija ir vyras vel pasijus idomus:) Bet manau yra dar islike istikimu vyru, kuriems uztenka tik kokia nepazystama gatveje nuziureti, jei jau sava siektiek atsibodusi:)

    elenaaaa

  7. 3

    Pamato grazesne susipazista o poto ir i lova atsigula.O dazniausiai tos grazesnes ir buna geresnes lovoje...Nes labiau traukia,sexualesnes ir t.t.

    Geracobra23

  8. 3

    na pagrindine priezastis fizinis nuotolis. Viena sar kitas ivykes ilgesniam laikui tad sartimi santykiia neimanomi. Antra priezastis tai emocinis nutolimas nors sutuoktiniia gyvena kartu jokio emocinio rysio, jokio geidulio nelike.

    vejune

  9. 3

    Nemanau,kadangi taip jau yra,bet negali visą tai pritaikyti visiems ir tik vyrams,nes tarp moterų tai pat visko būna/nutinka.Eina į kairę tikėdamasi rasti kažko geriau/geresnio,bet laikas parodo,kad vis dėl to klydo,tada grįžta atgal pas savo antras puses,nes išeities nebėra ...

    Anonimas

  10. 3

    Tikrai nevisi, yra dar padoriu vyru. :)
    Nesuderinamumas kazkur, arba lovoi, arba santykiuose ( charakteris, kontrole, pavydas ir t.t )

    Jolka123