• 5ats.

    Apklausa busimu ir esamu mamyciu

    Sveikos paneles, labai reikalinga Jusu pagaba. Issakykite savo nuomone apie gimdyma namuose, tai uztruks tik kelias minutes.
    http://apklausa.lt/f/visuomenes-nuomone-apie-gimdyma-namuose-z47dsxf.fullpage

    ViletusaPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mano nuomone bijociau namuose gimdyti,as ligoninej gimdziau ir taip baisu buvo,o kur namuose,juk ligonineje daug gydytoju visa yranga.

    kwkwtttt

  2. 2
  3. 1

    tik ligoninej ten didesne prieziura aisku nebuwo geru daktaru kai sunu gimdziau bet kai dukra gimdziau tai nesiskundziu puikiai pasirupino bet dar kart pabresiu tik ligonineje kad vaikui butu tik geriau

    Jolita1989

  4. 1

    Europoje, JAV, daugelis moteru kuriu nestumai normalus gimdo namie. Ligonineje daktarai daznai priima sprendima arba vercia mama priimti sprendima kuris yra netinkamas, todel neretas gimdymas baigiamas komplikacijomis - vakumine estrakcija ar net cezariu, namie mama labiau koncentruota klauso savo kuno ir gimdymas pasibaigia normaliai. Va skaiciau kaip JAV viena mama laukesi dvyniu ir mergaites buvo kojytem pirmeigem, daktarai grieztai pasake- cezaris. Jinai pasake NE, gimde namie, pries tai sako isstudidijavo kaip kontroliuoti kuna, kaip reguoti I saremius. Gimde vonioje, tik vyras buvo salia ir pagimde normaliai dvi sveikas mergytes. Manau jei nestumas normalus, palaikantis vyras, apsiskaiciusi moteris pilnai galetu gimdyt namuose, gi gimdynas ne liga tai normalus procesas.

    slauga

  5. 1