Atsakymai

  1. 2

    aciu uz atsakyma Ernesta.. smagu, kad telsisike, as kilus is telsiu rajono.. o apie socialini darbas tai tiek, kad kazkas turi dirbti toki darba.. tad ir geriausia kad zmones kurie nori, kuriems patinka.. tad naturalu jeigu zmogus padare klaida ir pasitraukia is tos karjieros, o ne kankina save ir savo klientus.. o siaip tai sunkus darba ir tikrai lenkiu galvas pries tuos kuie dirba ta tikraji soc.darba, tiesiogiai su klientu..

    gertruda

  2. 2

    baigiau sac.darbo vadyba Vilniaus Universitete, nes mano bakalauras medicininis buvo tai norejau keist.. dirbau sodroje, skaiciau paskaitas.. man buvo idomu, tik tiek kad moka mazai.. tad jeigu kuris is mano vaiku sakytu kad ruosias studijuot soc.darba bandyciau atkalbet.. kad visam pasaulyje tai maziausiai apmokamas darbas.. o siaip darbas idomus.. jeigu patinka padet likimo nuskriaustiesm.. nes kaip ir austejao raso tai darbas su asocialimis siemomis ir ju apleistais vaikuciais..

    gertruda

  3. 2

    As studijavau baigiau magistra Spec: Socialiniu instituciju vadyba. vpu Bet nedirbu to darbo. Norejau baigt kita specialybe nei bakalauro tai baigiau bet vertinu as prastai toki darba nes tai darbas su asocialiais, zemo lygio zmonemis.

    austeja0809

  4. 2

    Parašiau su klaidomis, nepykit :)

    ernesta3

  5. 1

    na..austėja labai jau žiauriai paskyta...manau tau nereikėjo ten studijuoti,net ir baigus magistrą matau pilnai nesupratai kas tai per darbas...gaila man tavęs..sėkmės realizuojant save kitur...

    eliliuk

  6. 1

    ...studijuoju papildomas magistarntūros studijas

    eliliuk

  7. 1

    O tai norit pasakyt auksto lygio issilavine zmones. Na tikrai ne. Aisku yra normaliu seimu bet dauguma bomzai prasigere prasivalkioje nei vaikais nesirupa nei seima.

    austeja0809

  8. 1

    Aš studijuoju telšių mieste, Žemaitijos kolegijoje 3 kurse gertrudai atsakymas :)

    ernesta3

  9. 1

    as ir studijuoju soc.darba, nu jo austejos pasisakymas per ziaurus biski...nezinau kodel bet niekada nesusimasciau apie sio darbo atlygi, gal todel kad jau besimokydama vidurineje zinojau, kad noriu dirbti toki darba, padeti silpnesniems...

    vaida1983

  10. 1

    as vdu baigiau magistra socialinio darbo praktikos-man ydomus toks darbas, ir as kitaip nei austeja manau, tai darbas ne su zemo lygio zmonemis, o su nelaimingais zmonemis kuriems reikia pagalbos.

    simonukas