• 10ats.

    kaip jums tokia drauge, kuri rodo demesi mano vyrui? placiau viduje

    turiu viena keista ,,drauge". vaikai panasaus amziaus, is pradziu maniau visai nieko.. bet pastebejau, kad labai pasikeicia pamaciusi mano vyra.. ir uzvakar kaip gudri lape paskambino neva kaip sekasi ir pan, pasiuliau uzsukti i svecius, ji lyg ir sutiko.. bet staigiai uzklause kaip mano vyras dirba ar bus namie.pasakiau, kad nebus, nes vakarine pamaina ir kaip ji pasikeite, neva nebegalinti ateiti.. nezinau ka ir begalvoti.. vyras sako aplamai su tokia nebebendrauti, nes ir jis pastebejo kad elgiasi kaip nenormali.. ar tiesiai sviesiai jai pasakyt, kad nelystu prie mano vyro ar tyliai atitolti ir nebebendrauti?

    samsung1992Su draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o gal tu tik fantazuoji. As irgi esu vienisa mama ir ieskau gyvenimo draugo, tad is karto istekejusiom draugem pasakau, kad neprisigalvotu nesamoniu, kuriai laisvai moteriai gali reiketi vedusio ir su vaiku vyro kada laisvu ir be vaiku pilna.

    villllija

  2. 2

    Ir tu ja dar drauge vadini? Stumk ja toliau nuo savei is savo seimos.

    Shirse

  3. 1

    "Atsisakyciau" tokios "drauges" ;)

    Yuki

  4. 1

    tikrai neišsigalvoju.. paplonina balsa, o ir manieros is kart kitokios. lenda tiesiog i akis, nors vyras ir kitam kambary.. jau ne pirma karta ji taip elgiasi, todel ir paliko idomu.. ji pati turi beveik 2 m sunu, susituokusi, bet is jos nieko kito neisgirsi, kaip nori skirtis. bande isskirti net buvusiojo seima.. aplamai ar reikia dometis kaip gyvena svetimas vyras ir kaip jis dirba.. kam tai normalu matyt pacios megstate vizginti uodegas apie svetimus

    samsung1992

  5. 1

    Net nežinau :-). Aš nebijočiau,jei žinočiau,jausčiau savo vyro tvirtą ryšį tik su manimi ,be baimės ,kad galetų kažkokia kita ar draugė nukabinti. Tai toliau bendraučiau,stebėčiau ją. Jei vyras myli jus ,greitai toks moters susižavėjimas prapuls,nes supras ,kad neverta,nei stengtis,nei skirti laiko ten kur nieko nepeš. Ir ,be to,kodėl vyras aip sureagavo,jei tai ir stebėjo,pastebėjo o jums nieko nesakė ? Čia irgi savotiškai keista . O gal iš tikro klystate ?  Jei turite tvirtą pasitikėjimą,jog neimanoma ,kad jį galima 'nukabinti' tai nutimkit :) nėra ko pergyventi :)

    Anonimas

  6. 1

    Tiesa vyras sako, kad nebendrauti su tokia, nereikia isteriju, tiesiog atitolti, nekviesti i svecius, reciau kelt rageli.

    Jolka123

  7. 0

    Juk duoti mamai patarimai,bendrauti ir išsiaiškinti su vyru. O po to žiūrėti,jei viskas susiklostys į gerąją pusę, gerinti savo šeimyninę laimę,abiems.

    Anonimas

  8. 0

    Tai esi-anonime-laimingai istekejusi iemr savim pasitikinti moteris.jei vyras sulaukia kitu moteru demesio ir jis ignoruoja.pabrezia,kad pati geriausia yra jo jau isrinkta moteris.bet cia moteris uzduotame klausime turi problema-jos besitrinanti vis prie jos vyro gera drauge.net ir tvirtai santuokai,pasitikinciai vyru moteriai tokios drauges kabutese gali isardyti santuoka.vyras nebutinai gali palikt zmona,bet susiviliot ta drauge.ir kas tada???isdavyste,skausmas asaros.tai geriau moterys ginkime,kad ir kokios tvirtos butu musu seimos.ginkime seimas nuo tokiu draugiu barakudu!nesakau,kad nereik turet draugiu,bet jei nera geru,tai ir nereik.ir,kaip minejau vakar cia sms.tebuna vyras g.d.

    Anonimas

  9. 0

    Mano pačios vyrą irgi ne kartą buvo norinčių nukabinti. Bet tai koks malonumas,ir pasididžiavimas, kai žinai,kai tavo vyras tokius dalykus taip ignoruoja jog ilgai kabinimai nesitesia, parodo ,žodžiu pamini,kad myli tik savo žmoną. Niekada neturėjau jokių veiksmų,ar pasikalbėjimų su tom kurios jo norėdavo. Aš büdavau rami,šalia jo ,ir net kai jo nėra šalia. Žinoma ,nesakau,ir nesiginu ,kad neatsiras kada nors gyvenime ,kad kažkam kada pavyks nuvilioti. Bus kaip bus. Juk taip nutinka net po 20 bendro gyvenimo metų,ima ir kažkas šeimoje nutinka,kad išsiskiria,dėl kitos,ar dar dėl kokios kitokesnės situacijos.

    Anonimas

  10. 0

    Ignoruok tokiA draugyste,kuri prie gero nepriveda.nebent nori likti prie sUskilusios geldos.vyras tave bando atvest i prota,kad ji jokia tau drauge.niekada neprisileisk draugiau per daug.tebuna g.d.tavo vyras.prisimink gyvenime dazniausiai raudoja moterys paliktos vyru su ju gerom draugem.nes kon tu draugei pasakoji koks jis geras,rupestingas tavo drauge ji pamazu pati isimyli ir nori atimti.dabar tokie laikai zmoniu mazai nuosirdziu ir geru.negalima aklai niekuom pasitiket.pirmi tavo tevai,vyras ir vainai kurie turi buti tavo seima ir g.d. ,o visi kiti nereikalingi tavo gyvenime.ypatingai tokia veidmaine drauge.

    Anonimas