• 8ats.

    kaip sutramdyti vaika?

    Sveiki dukrytei 2m ir 3men ji sisioja ir kakoja i kelnytes. Seniau visus reikalus darydavo i puoda. Buna taip su sisiu kai buna lovoje ar kur nors ir jau ten yra bala. Ji jau visus namu kambarius yra apsisiojusi. O su kakojimu yra kitaip is pat ryto ji pirma atsibudo ir pridare i kelnytes bet kai mane pazadino ji buvo iki ausu sudina. Ji nuvede mane i savo kambari ir visi zaislai buvo s... Ka reikia su ja daryti?

    xzole2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Reikia pirma suaugti ir nefantazuoti.

    Shirse

  2. 2
  3. 2

    jus isiskaitykit geriau juk ninejo kad anksciau viska dare ant puodo.tai gali buti toks demesio budas o gal atsirado mazas leliukas gali del to taip elgtis.

    Anonimas

  4. 1

    Ar cia tik vel ta (s) pati (s) ,"etatinis" sudas sugrizo, braizas tos prietrankos,kur apie sikima kalbejo tas pats..

    Anonimas

  5. 1

    Reikia vaika mokinti ir viskas,jokiu budu negedinti ir nebarti o graziai kalbeti paaiskinti kad reiketu ant puoduko viska daryti. Juk ji nesupranta kad blogai daro.

    Panther

  6. 1

    pratint vaika reikia prie puodo.tiesiog igudzius isugdyti tik atsikelus atsisesti ant puoduko , einant miegot, pries lauka ir t.t

    raima

  7. 0

    Mums ta pati situacija tik daug baisesnė auginu du vaikus ir susidūriau su ne kokia situacija vaikiai žaidžia su išmatomis kakoja ir sisioja vienas kitam į burnyte ir valgo išmatas

    Anonimas

  8. 0

    Spėju paskutiniai du komentarai taikliausi

    Anonimas