• 6ats.

    vaisingos dienos

    sveikos mamos gal zinote tikslei kaip apskaiciuoti vaisingas dienas jei 28 ciklas mm 4 dienas buna... siandien pasirode pirmoji diena mm o tikejomes vaikelio nes ana menesi per ovuliacija bandem 20 diena ,nes zymiuosi kalendoiuje bet gal ten netikslei nurode vaisingas dienas jau pati nezinau, o mes vaikelio labai laukiame...

    ilona26Nėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    stebint pagal gimdos kaklelio issikyras, T galima nustatyt ovuliacijos diena, bet tai procesas, gi nusipirk ovuliacija parodanciu testu rikini ir galvos sukt nereiks.

    slauga

  2. 2

    teoriskai gali isskiciuoti vaisingu dienu tikymibe, taciau realybeje joks organizmas negyvena pagal taisykles,ar lenteles kurias tu isivaizduoji kaip ten reikia ar turi buti . Todel pats kaviliausias uzsiiemimas daryti vaika pagal kazkokias formules ar teorijas. net jei ir simtau moteru ciklas yra toks pats, galimybe pastoti yra vis tiek individuali,ir ta pati ovuliacija nereiskia kad jau ims ir pakibs nestumas.
    Cia reikia daug daugiau sutapimu nei pati ovuliacija.
    daug didesne reiksme turi spermos kokybe,ir be abejo pacio kiausinelio pakankamas subrendimas. Ir net sitie sutapimai, dar nereiskia kad jau bus pastojimas. gali spermatozoidas ir neapvaisint kiausinelio ir net nesutikt tinkamo kelyje.

    Anonimas

  3. 2

    Vaisingos dienos bus kovo 12-19d.

    Imbiere

  4. 2

    Net per ovuliaciją pastojimas negali būti šimtaprocentinis

    Anonimas

  5. 0

    Geriausia naudotis ovuliuacijos skaiciuokle, kart su ovuliacijos testais ;) http://gandrai.eu/ovuliacijos-skaiciuokle/

    dangepadange

  6. 0

    Reik ne vaika daryti,o tiesiog myletis myleis ir dziaugtis gyvenimu.. Vaikelis pats puikiai zino kada ateis laikas su jumis pasimatyt.
    O jus dziaukites gyvenimu, breskit tevystei..
    nes gimus vaikeliui jusu gyvenimas labai pasikeis,ir roziniai akiniai rgi nukris..
    Nebus taip kaip pasakojai pamojai burtu lazdele ir vaikas viska daro pagal jusu pageidavimus..
    busit ir patys prisokdinti,ir asaru bus kalnai,ir psichozes momentu...
    daug ko jau nebus taip,kaip galejot sau leist kol vaiko nebuvo.
    Buna vaiko gimimas atnesa ilgam susvetejima tarp tevo ir mamos .Bus itampos daugiau, nei tarpusavio ramybes ar sutarimo. Ir tos akimirkos kai dar daretes vaika, gali daznai virst kaltes jausmu,kad labai ja pakubejuot vaikuotis.Nes tie sankiai kaip megavotes vienas kitu liks tik praeity,ir naujam gyvenimui tai bus nelengva prikelti.

    Anonimas