• 9ats.

    Del nestumo nutraukimo Centro poliklinikoje Vilniuje, kokios kainos siais metais?

    Sveikos esu nescia 6 sav ir noriu pasidaryti valyma, gal kuri nors zinote ar darete valyma centro poliklinikoje Vilniuje,kokios kainos siais metais?Aciu uz atsakyma

    KoraKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kora, prasau, labai gerai pagalvok...

    Yuki

  2. 1

    Poliklinikoi jau nepadarys, tik ligoninei.

    Anonimas

  3. 1

    Ar jau svarbi kaina ? Jei nusprendei vistiek daryti valymą ? Tad jei nusprendei ,tai eik be klausimų ir darykis tą valymą. Kaina nuo to nesumažės,nebent rasi papigiai,nei kažkas galetū čia pasiūlyti.Tik pagalvok ,kad ateitį aplankys gailestis praradus labai daug,nuo to niekas nepabėgo. Tavyje plaka gyva,gyvo žmogaus ,tik mažo,kaip ir tavo plakanti širdutė. Sėkmės.

    Anonimas

  4. 1

    Labas ar tu supranti ką darai?Juk vaikas tai tavo turtas ir pagalvok kiek yra norinčių tokį turėti.Gerai dar pagalvok ar tikrai nori atimti gyvenimą iš nekalto žmogučio.Gal,kai imsi trokšti ir negalėsi turėti,tada gailėsis pasirinkusi tokį sprendimą.Aš viską padaryčiau,kad tik mane aplankytų tokia nuostabi diena su tokia puikia naujiena.

    Anonimas

  5. 0

    Sveikos savaitele nebuvau , nes apsikrovus darbais. Aciu toms kurios supranta ir stengiasi bent kiek suteikti informacijos na o toms kurios kelia papildomus klausimus tiesiog pabandysiu paaiskinti:)
    Visu pirma kai planavom vaikuti buvo viskas tvarkoje vaikinas nuo kurio laukiuosi dirbo as ir dirbau be problemu po to nutiko taip kad per apkalbas vaikina ismete is darbo,ieskosi bet kolkas sunki situacija as per savo nestuma tapau irzli ir sugebejau darbovieteje susirieti su direktore kuri net ta pacia diena pasake jei man nepatinka darbo salygos galiu iseiti, o salygos tokios dirbu beveik be iseiginiu kilnoju iki 20kg prekes ir dabar kai esu nescia nebegaliu tokiu kruviu net nuo pat ryto jauciu baisulini nuovargi.Apie toki pasakyma darbovieteje kaip nestumas net nera kalbu nors is pradziu atrode normali direktore.Kolkas esame tiesiog baisioje situacijoje ir nebezinome kaip prasisukt.Tiesa nepaminejau vaikinas vaikucio labai laukia o man pagalvojus apie situacija musu dabartine plaukai siausias.Taigi tokia situacija.Merginos nesmerkit tiesiog iskarto ieskojau informacijos apie valyma nes norejau apsidrausti jei situacija bus kritine o siaip stengiuos islaikyti sia situacija ir bandau itikinti kad tuoj viskas susitvarkys ir galesim laukt savo leliuko.Jug kiekvienai mamai norisi kad vaikas turetu pilnavertes salygas butu pakankamai islaikomas.

    Kora

  6. 0

    prašyčiau, slauga, nepradėkit, skaudžiau būtų pilnai išsivysčiusiam vaikui kentėt mamos neišreikštą nepasitenkinimą, būti nelauktam, amžinai neįtikti, pilna tokių atvejų, kur pagalvoji, jau geriau tada būtų darę abortus nei tą vargšą vaiką pasmerkt gyvenimui su neišpildytu besąlyginės meilės poreikiu ir daugybe kompleksų.
    jei jau 5-6 sav. vaisių pradėsim laikyti žmogum, tai ateity prieisim ir prie spermos laikymo žmogum ir pan. nonsensų.
    aišku, reikia kontracepcijos ir šeimos planavimo svarbos lygį keltį, nes gi didelis stresas tie valymai moters organizmui plius net kitų moterų (davatkiškai) primetama kaltė...

    Anonimas

  7. 0

    tai kievieno reikalas, bet vieno nesuprantu ko laukti iki 5 savaiciu kai jau sirdute plaka kai nervu sistema pradejo vystytis ir vaikelis jaucia skausma, kodel ji pasmerkti skausmui, kodel tokia neapykanta, gi galima buvo bent iki 5 savaiciu...

    slauga

  8. 0

    Jei gyveni Vilniuje, tai tiesiog pasiimi su savimi asmens dokumenta, o galima ir be dokumento anonimiskai vaziuot i tyzenchauzu ligonines priimammaji prie akuserijos skyriaus.
    Atvaziuot reikia stengtis 7h ryto jau laukt gyd. Gali but eile. Bet gali pavykt pakliut ir is karto paguldys i palata. priklausoma nuo pacientu skaiciaus suderinsist atlikimo valanda. gal is pat ryto,o gal ir po pietu.jei daug zmoniu sutarsit kita tikslai data ir laika.
    tada paziures echoskopu kokia yra tikra padetis ir tavo sveikatos bukle. biski veliau nueisi susimoket i ligonines kasa su kviteliu. kiek kainuos negaliu pasakyt tiksliai, bet mazdaug apie 250Lt
    ir psio
    su savim turek negazuoto mineralinio ir slepetes,ranksluosti, tual popierio.

    Anonimas

  9. 0

    nueik pas savo gine,pasakyk kad nori daryt isvalyma ir ji tau pati israsis siuntima i ligonine,kaina apie 100euru, Jei zmogus nori tai jis tegu daro ka nori su savo gyvenimu! Ne smerkt cia susirenkam o atsakyt i kalusimus ir patart! Ziurekit savo gyvenimo!

    Kris_tyna