• 4ats.

    Endometrijoze/Cistos

    Laba diena. Gal cia yra likimo draugiu...Pries metus isoperavo cista su endometrijoze. Endometrijoze 3 stadios/lygio....Bandziau visus metus pastoti ir nepastoju...Gydytoja sako reikia tiketis kad pastosiu ir vis liepia gerti DUFASTONA.... Jau prarandu vilti...Esat susidurusios su tokia beda ? Galit patart ka daryti ?

    Jolanta27Bandymas pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Turejau sia problema pries 7metus operavo,o dabar turiu 5metu dukryte :)

    Kris_tyna

  2. 2

    Kraujažolė yra tokia žolė, kuri labai teigiamai veikia moters organizmą. Jos pastoviai geriant galima išvengti labai daug moteriškų susirgimų. Ji pasižymi tuo, kad labai gerai veikia mažojo dubens kraujotaką, o kai kraujotaka gera, visi moteriški organai gerai funkcionuoja. Bet įvyksta taip, kad susergame. Tada kraujažolė - geriausia padėjėja. Negana to, kad ji gydo įvairiausius moteriškus sutrikimus, nuolat atliekant jos vonias iki pusės galima visiškai panaikinti miomas.
    Cistų išvengti arba jas priversti išnykti gali dirvinis asiūklis. Jo arbatos vartojimas sustabdo ir sumažina bet kokių auglių augimą. Kad rezultatai būtų dar geresni, imame asiūklių, šutiname juos ant garų arba virš pirties akmenų, kaip vantą, ir įsuktus į ploną lininį audinį dedame ant auglio vietos. Su tokiu kompresu reikia gulėti po 2 valandas, geriau 2-3 kartus per parą. Nakčiai būtinai daryti šitą kompresą. Tik kraujavimo dėl cistų gydymas neduoda norimo rezultato, cista neišnyks, bet varginantį kraujavimą vis tiek yra gerai sumažinti. Tokiu atveju labai padeda trikertės žvaginės, kraujažolių arbata. Kompleksiškai vartojant vaistažoles, bandant vis kitas, moters organų sveikatą galima visiškai sutvarkyti.
    Senais laikai labai buvo vertinama lipikų arbata moterų sveikatai. Net dievo motinos guolis paveiksluose vaizduojamas išklotas lipikais. Labai gerai veikia amalų arbata. Ji sutvarko spaudimą - mažą pakelia, aukštą pažemina, atstato mažojo dubens ir kitų moters organų kraujotaką. Amalų arbata ruošiama šaltu būdu. Arbatinis šaukštelis su kaupu amalų prieš pat vartojimą sumalamas kavamale ir užpilamas puodeliu šalto vandens. Ryte pašildoma iki 38 laipsnių ir geriamas prieš valgį pusę valandos.
    Prasidedant gimdos uždegimui, gerkite medetkų ir ugniažolės nuovirą. Kraujavimą stabdo šermukšnio uogų arbata, baltažiedės notrelės, dilgėlių, kraujažolės nuoviras.
    Vos pajutus krūtyje guzelį, imame burokėlių ir morkų. 0,5 val. prieš valgį 3 kartus per dieną išgeriame 1 stiklinę ką tik išspaustų sulčių, santykiu 1:3. Burokėlių 1 dalis, morkų - 3. Sultis reikia išgerti per 5 minutes, nes po to žūva fermentai ir jų poveikio nebėra. Per savaitę guzeliai išnyksta.

    vilem

  3. 2

    Dekui Ginnta uz atsakyma. Reikes ir man eiti pas kita gydytoja nes zodziai reikia tiketis kad pastosi kazkaip vilties ir dziaugsmo nesuteikia ...

    Jolanta27

  4. 2

    man buvo pasalinta cista ir dalis kiausides. Pastoti niekaip nepavyko 5 m. Isbandyta daugelis vaistu visi tyrimai padaryti ir kiek ginekologu aplankyta, vis jokio rezultato. Galiausiai patekau pas ginekologe kuri pagelbejo- kelis menesius po menesiniu jos paskaiciuotomis dienomis dareme ekoskopija ir stebejom ar subresta folikulas ir kaip viskas keiciasi iki kitu menesiniu. Kai folikulas buvo subrendes liepe nusipirkti vaistus kurie yra leidziami, tik pavadinimo nebepamenu ir pasimyleti tam tikra diena, ji pati ja apskaiciavo. Po siu vaistu pastojau iskart.
    Tad sekmes ir nenuleisk ranku.

    ginnta