• 28ats.

    Griztant prie "Milupos" kosiu - ar jusu vaikuciai mielai jas valgo?

    Pradejau ivedineti dukrytei kose, nusipirkom Milupos, pirmas 3 dienas valge su entuziazmu, paskui dziaugsmas baigesi - verkia, nevalgo, kasdien vargstu. Galvoju, ar cia firma kalta, kad neitiko mano mazei, ar dukryte nusprende, kad vis ttik mano pienas geriau?:)

    linelisMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    perku tik milupa kosytes ir mielai jas valgo

    Indruleeeee

  2. 3

    Pirmosiomis dienomis mano maziui irgi buvo idomu valgyti viska, kas nauja, o paskui greit atsibodo. manau, kad ne firma kalta, tiesiog maziukas jau issiaiskino, kas tai yra kose :)))

    Agne

  3. 3

    mano dukrai niekada neppatiko pirktines koses,turedavau pati virti ir gaminti namuose

    iirina

  4. 2
  5. 2

    aš kiekvieną dieną neduodu Milupos košių, bet kada jas duodu tai mažiulis valgo be jokių problemų, jam skanu visos ir pirktinės ir namie virtos

    auvilė

  6. 2

    Mano maziukas valgo gerai tas kosytes, kai yra noras. Gali kosyte pagardinti obuoliuku arba bananu, jei megsta :) gali patikti dar labiau ir valgys tuomet :) gali dar kokia nupirkti pvz. Hipp :)

    Erika_P

  7. 2

    nelabai, mes jau geriau HIPP koses ir maisteli valgome.

    mamyciuke

  8. 2

    O maniskis su malonumu valgo "Milupes" kosytes.Deja,cia Norvegijoje ju nera,tad kiek atsivezam is Lt tiek suvalgom.Cia perkam Nestle kosytes.Vaikutis irgi pasigardziuodamas jas valgo.

    rimrem

  9. 2

    Mano suneliui labai patinka, bet pastaruoju laiku dazniau verdu pati kosytes.

    Indruke

  10. 2

    kvieciu ,mieziu,grikiu yra pirkti dribsniu,o siaip kai isvirdavau susmulkindavau dar su blenderiu,visas koses trindavau kol nepradejo pati kramtyti.verdivau paprastai i vandeni idedavau kruopu isvirdavo ir po to dar ipildavau pienuko arba misinuko

    iirina