• 2ats.

    ar dirbat kelis darbus is karto?ar tai gali pakenkti smegenims?

    perskaiciau straipsni, kur mokslininku tyrimai priestarauja vieni kitiems.vieni teigia, kad pvz. ziurint tv ir tuo pat metu spausdinant sms, galima pakenkti smegenims, kad tai neatsitinka is karto, bet vistiek atsitinka.o kiti atvirksciai, kad smegenys puikiai susidoroja su keliom uzduotim is karto ir nuo to ju performance tik dideja.gal esat susidure su tokiais dalykais? kaip manot, kaip yra istikruju?

    raimaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Tikrai galiu daug ka daryti vienu metu. Net pvz. ziuret tv, klausytis muzika ir dar kazka rasyti ar skaityti internete :D Bet jei kalbetumem apie rimtus kelis DARBUS tuo paciu metu, tai kazin ar tai pavyktu.
    Kiek zinau, moterims daryti kelis dalykus tuo paciu metu daug lengviau nei vyrams. Pvz. vyras ziuri tv, tai vargu ar girdes ka tuo metu jam pasakoja jo zmona :)

    Yuki

  2. 1

    vyru smegenim gal ir kenkia,ir ne tik,jiem ir viena darba daryt sunku :-)
    Juokauju
    O jei rimciau,tai manau kaip tik lavinamis,nes padaryt du darbus reikia sugebejimo,susikaupimo,...
    ir jei tai kenktu mamytes butu visos nuprotejusios,nes mes tokios galimybes neturim,ypac jei auginam kelis vaikiukus.nes pvz vakkar gamindama pietus,tikrinau dukters namu darbus,tuo paciu "sokdama"nes vaikjuostej migdziau mazaji,...

    Anonimas