• 3ats.

    Plauku priauginimas

    Ar esate kuri prisiauginus plaukus,ar buvote prisiaugine? Noriu prisiauginti,bet lb daug atsiliepimu girdziu blogu,kad labai daug savo plauku neteksiu kaip nukris priaugyti,ir sugadinsiu savo plaukus...

    Kris_tynaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei pasirenkamas tinkamas plauku priauginimo budas (pasitarkite su kirpeja) ir viskas daroma profesionaliai, tai tikrai plauku neprarasite, ir net nuemus priaugintus plaukus, naturalus plaukai isliks sveiki :)
    Juk kai kurios turi trumpus, nusiurusius plaukus, tai kad ir brangiausias priemones naudos, truks metu metus kol pasieks toki rezultata, kuri gali pasiekti grozio salone per pora valandu. O naturalus plaukai ir toliau auga ir jais galima rupintis :)

    Yuki

  2. 1

    Nesu turėjusi priaugintų plaukų, bet žinau, kad norint juos kuo ilgiau tvarkingus turėti reikia labai prižiūrėt. Taip pat plauti, šukuoti spec. šukom, plauti spec. šampūnais, nes kitaip turbūt ne viena esam mačiusios kas bus :) gatvėse ir internete pilna nevykusių pavyzdžių:) nors ir tiesmukai, bet iš dalies teisingai anonimas pasakė - geriau investuoti tuos pinigus į savo plaukus, manau.

    Mea

  3. 1

    slamstas tas plauku priauginimas jau is tolo atrodo pigiai ir neskoningai geriau investuoti i savo tikrus plaukus. o tikrieji plaukai po priauginimu kuokstais slenka, nesvarbu kiek brangiai sumokesi

    Anonimas