• 5ats.

Atsakymai

  1. 2

    Na, vistiek nesveika istisai namie sedeti. Bent retkarciais kazkur iseikite. Juk galite su dukra iseiti kur pasivaikscioti, ar kazka idomesnio sugalvoti.
    Zinoma, galima atsipalaiduoti ir namie. Jei dukra itin aktyvi ir norite siek tiek laiko skirti tiesiog sau, galite ko nors is giminiu ar kokios geros drauges paprasyti pabuti su ja.

    Yuki

  2. 1

    Kai vaikas neturi kuo uzsiimt,tai ir lipa ant galvos.Net ir trumpam isejus i lauka,jis issikrauna.Stenkis surast uzsiemimu,kurie patiktu ir vaikui ir tau,tada bus didesne harminija namuose ir nepavargsi.Vienu zodziu maziau rutinos namuose.

    grirute

  3. 1

    Nežinau, bandykit palikti vaikiuką kam nors ir išeikit su kokia drauge kokių kokteilių atsigerti. Arba po parduotuves pavaikščioti. Arba tiesiog, kai užmigdysit dukrą prisileiskit vonia su putom, užsidekit kelias žvakes, pasileiskit raminančia (negarsia) muziką, paskaitykit knygą... Išeik su dukra į parką arba galų gale dviese su dukra į kokią kavinukę nueikit. Na darykit, kas jums miela.
    Aš tai į savaitę kartą stengiuosi pagulėti vonioje su muziką ir žvakėm. Palieku vaiką vyrui ir išeinu į parduotuves arba į kokį baseiną paplaukioti. Nes mes turime nepamiršti, kad mes nesame vien mamos, žmonos ir namų šeimininkės, mes tai pat ir moterys ir mes turim žydėti, kaip gėlės, o kad į tokias būtume panašios, mums kartais reikia ramybės ir atsipalaidavimo. Man pasisekė, kad mano vyras mane, supranta ir leidžia man atsipalaiduoti... Nes vaikas, juk neturi mūsų uždaryti namuose, kaip kažkokių kalinių, kurios toliau pampersų ir košyčių nieko nemato. :-)))

    Manki

  4. 1

    daryk tai kas patinka, jei nemeksti niekur eiti, bet bent atsipalaiduok negalvodama apie visas bedas, pabandyk save palepinti, neueidama i grozio salona arba nusipirkdama sau mekstama daikta. Bent tada iseik i koki parka.

    dovile87

  5. 1

    Aš irgi nemėgstu eiti kažkur.Patinka namie būti.Dukrytė pusę savaitės eina į darželį,tai pailsiu,plius vyras dar grįžęs iš darbi užsiima su ja.
    Arba pasėdžiu lauke su dukryte.

    laiminga1993