• 21ats.

    Ar esat bande probiotinius valiklius?

    Neseniai uzkliuvau uz, man asmeniskai, naujienos - probiotiniu valikliu. Bet kaip suprantu cia jau kuri laika yra populiarejantis dalykas. Gal kas naudojat? Kaip jums? Apie Biotos skaiciau pora geru atsiliepimu, gal kas dar ka esat bande?

    GliukasBuitinė chemijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    Biotos superiniai, jau pora metu turbut juos pagrinde perkam. Man liuks, kad ju ilgam uztenka ir, aisku, kad odos nedirgina. Nu kad lietuviskos prekes irgi kazkaip faina :)

    Anonimas

  3. 1

    Aš tai nusipirkau, nes draugė labai užrekomendavo ir tik paskui prisiskaičiau jau, kokie jie ten visokie geri, nekenksmingi žmogui ir gamtai ir saugantys paviršius ilgai nuo bakterijų ir t.t. Nors man tai svarbiausia, kad valo gerai, bet aišku smagu kad ekologiški ir pan ..

    Anonimas

  4. 1

    Aš paantrinsiu dėl skalbiklio - kai pagalvoji kiek pinigų sutaupai per kurį laiką, kai gali nebepirkt minkštiklio! Super variantas Biotos :)))

    Anonimas

  5. 1

    Man tai toks atradimas buvo Biotos skalbiklis drabužių! Be to kad puikiai išvalo nešvarumus visus, man svarbiausia buvo, kad nealergizuoja visai, nes jau tiek išbandyta visko buvo ... O dar ir minkštiklio nereikia. Tikrai rekomenduoju

    Anonimas

  6. 1

    Biotos mano jau ilgą laiką mėgstamiausi valikliai. Man svarbiausia, kad jie nekelia alergijų ir nesudirgina odos, o tai kad prekė yra lietuviška tik malonus pliusas. :)

    Anonimas

  7. 1

    Geras, aš kažkaip niekad nesigilinau labai ir galvojau, kad probiotiniai tai čia tiesiog ekologiški, o kad jie dar ir palieka naudingų bakterijų sluoksnį - pirmą kartą girdžiu. Tu matai, kaip reikia šviestis. Reiks gal išbandyt tuos Biotos, dar kad ir lietuviški.

    Anonimas

  8. 1

    Man taip pat baigės visos bėdos su alergijom pakeitus buitinę į Biotos! O tiek metus kankinaus ... Man taip pat labai samgu, kad prekė lietuviška, gera naudotis kokybiška savų produkcija :)

    Anonimas

  9. 1

    Aš probiotinius (Biotos) naudoju jau metus, ko gero, ir neketinu keist į jokius kitus. Visų pirma galų gale atsigavo mano rankų oda ( kol naudojau įprastą buitinę chemiją jau nebežinojau nei kokius kremus pirkt, nei kokias procedūras darytis...). Pastebėjau, kad mažiau sergam. Juk probiotinių valiklių esmė ta, kad jie ne tik nuvalo paviršius, bet vietoj to, kad palikti sterilią terpę, kurioje dar lengviau dauginasi blogosios bakterijos, paliekamas gerųjų bakterijų sluoksnis, kuris neleidžia veistis piktosioms iki savaitės laiko!

    Anonimas

  10. 1

    Aš naudoju ir valiklius jų ir skalbiklį Biotos neseniai nusipirkau. Man labai patinka, kad jis ir audinius minkština, todėl nereikia papildomai pirkt minkštiklio ;)

    Anonimas