• 1ats.

    neramus kudikis

    sveikos mamytes ar jums taip buvoir ka darete?mano maziukui tuoj bus 3 menesiukai ir jau gera savaite vaikas neramus tapo dirglus,sumazejes apetitas,mazai miega. o jei valgo tai tuo pat metu ir kramto zinduka. su pilveliu kaip ir viskas tvarkoj vaikas pirdalioja ir tustinasi reguliariai. skambinausi daktarei maniau kad dantukai nes ant smegeneliu matosi du balti taskiukai bet sake negali buti dar 3 menesiu vaikui. bandau ir nesioti maziuka verkia guldau verkia taipat. gal patartumet ka daryt?

    ausrinepDantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Suprantu jusu varga.
    as taip kankinausi 3 menesius.maitinau pati.paaiskejo,jog maniskis nors ir kakodavi,neiskajodavo visko.ir bezdejo daug,tai net negalvojau,jog gali taip but.nuejus pas gyd.jis paspaude pilvuka ir pajaute guziuka pilve,sake,jog tai uzsilikes kakukis.davem kazkokiu lasiuki,nepamenu kokiu,issikakojo taip,kad nespejom kpampersu keist,kas kelias minutes,po nedaug,bet buvo.ir po dienos viskas buvo geriau.pakakojes paskutini kakuti,atsiduso,ir taip skaniai uzmigo :-)
    Gal ir jusu vaikiukui panasi situacija.kiek domejaus,berniukai daznokai nuo to kencia,mergaites daug reciau.kartais viskas issivalo savaime,o kartais reikia vaistuku.

    Anonimas