Atsakymai

  1. 2

    Labai daug ka gavom dovanu tai gana nedaug, kazkur 300 euru.

    Yuki

  2. 2

    beto kaip kitos cia rase iskart pirkusios maitinimo kedes, zaislus, as tokiu dalyku iskart nepirkinejau, nemaciau prasmes.augant vaikui ir atsirandant poreikiui viska dapirkinejau

    Anonimas

  3. 2

    net ir neskaiciavau, bet nedaug, gal nei tukstantis litu neisejo. ir tai paskui zmones pridovanojo visokiu alieju, tepalu, kurie man atrodo nepatikimi, jei ko reikejo, nuejau i vaistine ir nusipirkau, arba tai koki tepaliuka pvz sausai odelei rekomendavo gydytojas. drabuziu draugai gimines pridovanojo, naujagimei tokiu sukneliu, kurios tik paziureti grazios, bet visiskai nepritaikytos devet kudikiui, jo patogumui..mano nuomone kuo didesnis vaikas, tuo daugiau pinigu jam reikia, o su kudikeliais mazyliais nera tokiu problemu.

    Anonimas

  4. 2

    Na maniskis dar litais buvo moketas.
    100Lt triju daliu vezimukas (nenaujas, bet fantastiskai islaikyta atradau).
    Naujagimio rubeliams (pirkau skudurynuose, po truputuka atkakliai ieskodama tik pukiai issaugotu) isleidau 200 Lt (cia nuo 0 iki 6 men pripirkau kruva idealiam stovyje ivairiu drabuziu .Tiesa visad laukdavau laimingu valandu,kad prkes visos buvo po kelis litus.
    Palutems,apsaugelems ir pataliukams mamyciu turguje isipaisiau irgi i 100 lt.
    zaisliuku,kramtuku,ir kitokiu niekali isvis neskubejau pirkti, nes vis tiek pirmus gimimo menesius ju nesuvokia esmes, Jo zaisliuku buvau pati.
    Veliau zaisliukams isleidau 50 Lt.
    Jokiu pientraukiu,sildytuvu,buteliuku sterilizatoriu,voneliu,maitinimo keduciu,vystymo lentos,arr vaikstuku nesyniu,maniezo nepirkau isvis, tikrai tik bereikalingi daiktai.
    Puikiai apsejom be ju.Ir net nepasigedom.
    Na o higieninem reikmei man uzteko talko,bepanteno kremuko,ir duso muilo, prausiklio kudikiui.Jokiais aliejais savo kudikio neterliojau, Dar ausytem valyt tirpaliuko ir sukytes.
    jiems isleidau apie 70Lt

    Tikrai nesu mama is tu,kuri negaletu nupirkti savo vaikui daug visokiu niekalu, ar drabuziu specializuotuose parduotuvese, bet to tikrai nereikia.
    Kudikiui svarbu kad visad butu svarutis, ir tai ka nuperki butu,minkstas,svelnus jaukus ir patogus drabuzelis.
    O tos mados, spalvos, ir visokie pribambasai ,tai zinokit sukurti ne jusu vaikams, o jums pacioms savo akis ganyt ir kisenes purtyt .. :)

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    Tai ir busiu bet galima viska susipirkti ir kai esi niescia:)

    gretukasz

  7. 1

    visko naujo noris, tai ir pirkti reikia ko norisi. Svarbu neprisipirkti ko nereikia, nes dažnai lieka nepanaudota, ir tada būna gaila išleistų pinigų. Mes irgi daug ko gavome, irlabai fainai , mažiau išlaidų, nes jų tikrai ir taip būna. Pirmiau būk nėščia, o tada spręsk

    Anonimas

  8. 1

    Nu man pirmas leliukas bus tai galvoju labai daug ko reikia mazam leliukui:) vistiek norisi visko naujo

    gretukasz

  9. 1
  10. 1

    na apie 2000 lt, vezimukas is dveju daliu, masinos sedyne buvo naudoti tad tik 300Lt mokejom, supine vaiktyne, vibracine kedute,maitinimo kedute,sokliuka, muzikinius zaislus, muzikini staliuka viska irgi pirkom panaudota tad kainavo nuo 50lt iki 5Lt. lovyte padare senelis, bet lovytes patalyne pirkau internete nauja mokejau net 300Lt, rubelius, daukartines ir vienkartines sauskelnes irgi internetu na isejo apie 1000Lt

    slauga