• 4ats.

    Jums malonu užeiti į tokią parduotuvę, kur pardavėjos dirba stovėdamos 12h ir ten nėra nei vienos kėdės bei draudžiama prisėsti?

    Aš vengiu tokių parduotuvių, nes man graudu žiūrėti į žmonių išnaudojimą. O ką manote Jūs? Juk prekę parduoti galima ir sėdint?

    vinipukasAktualijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mano sesuo dirbo, stovedavo visada ant koju, kedes nebudavo, pradirbo neilgai, gal 6 menesius istempe tik, nes ziauriai kojos pradejo tinti. O i tema, taip, gaila ziureti kai vos pastovi, bet eini i parduotuve, ne paziureti kaip pardaveja stovi ar sedi, o apziureti prakes.

    Anonimas

  2. 2

    Pastebėjau, kad niekam neįdomu ar pardavėja/padavėja šiandien buvo prisėdusi, ar bent turėjo pietų pertrauką ar ne.. Visi nori pasijausti ponais ir kad aplink juos vergai šokinėtų. :)
    Teko dirbti vieno didžikausio tinklo picerijoje, tai pietų pertrauka - 3min, max 10min turėdavau, po 12val dirbdavau ir tikrai niekam neįdomu. :)

    Ameniškai, nežinau kuriose parduotuvėse leidžia pardavėjoms turėti pertraukėles, o kur liepia stovėti po 12val, todėl einu į visas,kurias reikia :)
    Na, tik į tinklinius restoranus nebeeinu, kai padirbau ten :)

    Talvi

  3. 2

    Gal kazkaip neteko pastebeti bet jei 12val. dirba neprisesdamos tada tikrai graudu...

    Yuki

  4. 1

    Man nepatinka kai nespejai dar iki vidurio skyriaus uzeiti,o jau puola kuom "padet".
    nes buna uzeinu nebutinai jau ir pirkti, nes domina ir kitu skyriu pasiulymus palygint.
    Bet visada mandagiai padekoju, ir paskau jei koks klausimas iskils butinai kreipsiuos.
    labai ikyriai dar nieks nelindo, jei pati sypsais,tai ir prireikus pagalbos ,tikiu gausi nuosirdesni patarima.jei busi susiraukus,ir su tavim bus nemalonu bendraut.
    O su susiraukusiom pardavejom,tai stengiuos ir jas pralinksmint..

    Anonimas