• 5ats.

    Sveikos merginos, norėčiau patarimo nuomonių gal yra kurioms taip buvę. Tai gi pradėsiu nuo to jog man dabar yra 20metų pas mane yra neregulerios mėnesines nuo pat pradžių būdavo kad nesirgdavau mėnesinem 1mėn o kaip susirgdavau tai budavo 3 dienos pasergu ir viskas arba daugiausiai man yra buve 8 dienas kad sirgau na o dabar birželį bus kad jau tris mėn nesergu. Nepaslaptis kad su draugu bandom tureti vaikelį bet testas neigiama tik rodo o genekologe darė echo ir nieko nemato tik tiek kad atseit turėčiau greit susirgti, naa ir nesusergu.. tai kaip tai gali būti. Gal yra kuriai nors taip buve kad per echo nieko nematė ir testukai neigiama rodė bet jus laukėtės?

    LenovyteNesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Na galbūt ir su hormonais kažkas. Bet va šiandien būsiu prisikalbėjusi susirgau mėnesinėm.. o jau maniau kad pastosiu nes su draugu visiškai nebesisaugome. :) bet dėje..

    Lenovyte

  2. 1

    gali but hormonai issibalansave

    raima

  3. 1

    Prie to paties norėčiau pasakyti kad labai kažkokiu simtomų nejaučiu tik tiek kad labai siaubyngai skauda krūtis tokios padidėja papilnėja yra. Po apsilankymo pas gene ji pasakė kad turėčiau greitu metu susirgti bet nesergu dar iki šiol o jei sakė nesusirgsiu pas ja vėl apsilankyti po trijų savaičių. Tai dabar laukių nežinomybėja... Beje kaip pas gene ėjau buvau ne su pilna šlapimo pūsle nes nemaniau kad ji echo man darys, galvojau kad gal tepinėli ar dar kažka žiūrės. Tai gal dėl to ji nieko nematė tik kad turėčiau susirgti ????

    Lenovyte

  4. 1

    Man taip pat su menesinem budavo,ateidavo per sventes,kaip sakant.
    pastoti sunku nebuvo.nors testukai tai melagiai man pasirode.itariau nestuma,tai nusipirkau 6 testukus,ir pasidariau kasdien po 1.ir ka,du buvo neigiami po to teigiamas,ir del idomumo pasidariau dar viena testuka tos pacios dienos vakare,ir jis buvo neigiamas.
    gyditoja nestumo nemate.
    gal nebuvo kvalifikuota pakankamai,nes po savaites nuejau ir nestumas aiskiausiai matesi.

    Anonimas

  5. 0

    Pirmiausia deretu isitikinti ar pas jus vyksta ovuliacija. Geriausia naudoti ovuliacijos testus, http://gandrolabs.lt/ovuliacijos-testai/

    dangepadange