• 10ats.

    Mėnesinės nereguliarios, ar yra galimybė bandyti vaikelį per menstruacijas, nes esu girdėjusi, kad susirgus ir mylintis nesisaugojant yra šansas pastot? ar tai tiesa? kaip padidinti tikimybe pastoti?

    LenovyteNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    viskas yra teisinga . Pastosi ir su pienlige, ko cia dabar piktuojates :) niekas abortu ir nereikalauja daryti. Grybelis yra grybelis, jei pastojo , tiek to, ka padarysi jau su tuo grybliu. O pirnlige ir taip kamuoja nestumo metu, zvakutes, vaistus reikk vartoti. Kai ksm kenkia tie vaistai. Beje, reikia ne tau vienai gydytis nuo grybeliu, vyrui tuo paciu. Kitoms gunekologe, israso dar ir antrajai pusei vaistu, kad butu efektyviau issigydyti

    Anonimas

  2. 1

    Kokie slykstus komentarai,net geda skaityti,pati sirgau pienlige,bet jau pastojusi,tai ka palei jusu komentarus as turejau aborta pasidaryti ,kad vaikas nesveikas negimtu ? Kazkokias pievas rasot jau,tai jei zmogus gydosi,o jus zinoves didziosios komentuojat visokias baisybes,kai turetumet palaikyt savo komentarais,arba is vis nekontuot ir nenervinti zmogaus ,kuris uzdave koausima!!!! O jum BUSIMA MAMYE patarciau daugiau i tokius forumus neberasyti,jei kokie klausimai iskyla skaityt uzsenietiskus puslapius,klausti gyditoju,bet ne tokiu ,,super" mamu

    Anonimas

  3. 1

    Puikiai suprantu kad reikia gyditis ta ir darau, bet tik nustoji tas žvakutes naudojus ar antibijotikus tuoj pat vėl viskas nuo pradžių,... :( Su vyru palaikom superr higiena bet yra bet.. O dėl rūkymų,gėrimų su mano situacija nereikėtų lyginti.. tai ką dabar puse gyvenimo gydyti o jei neišsigydo pilnai tai ką ir vaikų nereikia? nebejuokinkit :D

    Lenovyte

  4. 1

    Klausimas yra toks: KAIP TA INFEKCIJA IŠNAIKINT JEI JI TUOJ PAT ATSINAUJINA???! po galais.. sunaudoji tas žvakutes ir ka?? vėl tas pats. O dėl pienligės tai klysta žmogus nes makštis tikrai neišsausėja atvirkščiai padaugėja išskirų ir t,t..

    Anonimas

  5. 1

    Gyditis reikia abiem.
    Nes dabar uzburtas ratas , jus dovanojan savo bruda vyrui, o jis jum ji atgal . :D
    O jusu ginekologe, isvis pievas jum pasakoja. pakeiskit gyditoja ir bedu neturesit.

    Anonimas

  6. 1

    Pienlyges metu ,moters makstyje rugstingumas padideja kone penkis kartus!
    Beto makstis buna gerokai sausesne.
    Pastojimo tikimybe del to ne tik sumazeja.
    Bet ir pienlige jus galite apkresti ir savo vyra.
    Del kurios js gali gauti prostatos uzdegima.
    Vyrai irgi serga pienlige! O negydoma,labai gali pakenkt spermos kokybei ,bei gali baigtis nevaisingumu. Ir labai padidina rizika susirgti Chlamidioze ar candidos grybeliu jums paciai.
    Pirma reikia ja visiskai issigydyti !
    Isigykite ( Polyginax ) zvakuciu ir nakciai dekites po 1 zvakute. Pakuoteje yra visas 6 dienu kursas 6 vnt. zvakuciu. Nors isskyros daznai dingsta jau 1-3 para, butina subaigti visa kursa.
    Nuo lytiniu santykiu butina abiems gydimosi metu susilaikyti!
    Menesiniu metu pastoti tikymybe nors ir gan reta, bet galima.
    Bet tik tuo atveju, jei jusu menesiniu ciklas trumpesnis nei 22-24 dienas , tada ovuliacija ivyksta po menesiniu 3-4 para. Na ir jei vyro spematazoidai be galo gyvibingi, tai kad kazkurie is ju sulauks nezuve ovuliacijos, visai ir gali buti.
    Bet, kad jie isgyventu,dar labai priklauso ir nuo jusu maksties floros chemijos sudeties, dregnumo..
    O jus dabar sergate pienlige. Kas ir trukdo net ivykus ovuliacijai pastot.
    Sergant ir menkiausiu uzdegimu, pradet nauja gyvybe,yra jums nusikaltimas pries busima vaikuti ,nes bet kokia infekcija, gali busimam kudikiui but rimtu sveikatos nukrypimu ir vystimuisi juodas uzdetas kryzius.
    Darot baisia klaida. Cia turit galvos ne apie desperatiska vaiko daryma , o visu pirma apie vaikelio busima sveikata.
    Juk ir girti ir rukantis zmones darosi vaikus, o kokios pasekmes ?
    Cia ne juokas.

    Anonimas

  7. 1

    ne ginekologe, bet zinau , kad jokia , maza ar didele infekcija, tai pienlige ar grybelis nerekomenduojama pastoti neissigydzius. Zinoma gine nemeluos pastoti gali. Bet ar norisi tau paciai vaika pradeti su infekcija.

    Anonimas

  8. 1

    Zinoma kad yra galimybe pastoti ir per menesines, bet vistik daugiausia sansu per vaisingas dienas.

    Yuki

  9. 1

    Beabejo galimybė tokia yra. Bet nemanau, kad tai padės. Čia tiesig laiko klausimas kada įvyks tas stebukliukas. Jei labai norit tai ir sulauksit. Vienintelis kas gali užgarantuoti, kad pastosite yra dažnas mylėjimasis :). Bandykite atlikti vaisingumo testus gal čia problema slypi. Bandykit, nenuleiskit rankų Jums pavyks :)

    Gretuke

  10. 0

    Naudojau įvairias išrašytas žvakutes bet nieko tam kartui jos man padėdavo o paskui vel viskas is pradziu, draugas taip pat gere israsytus vaistus butent jam skirtus bet velgi nieko. Galbut tai gali buti del to kad esu 1,68ugio ir 57kg? tik sveriu nes sake daktare kad svorio priaugciau bet jis man labai sokineje kas priauga tuoj pat vel nukrenta.

    Lenovyte