Atsakymai

  1. 7
  2. 4

    na man tai skaudedavo ir pries gimdyma, bet po gimdymo dvi dienas vaikstau kaip lavonas, skausmai nepakeliami dar baisiau uz gimdyma:((((((

    erika1984

  3. 3

    Kadangi prieš nėštumą jos nebuvo skausmingos ir gausios, tai tokios ir po nėštumo paliko:)

    elegancija

  4. 3

    lygiai toki pati patarima gavau is gines , kai skundziausi dideliais men...skausmais.Va kaip tik syrit ir susirgau , net nepajutau,skausmai tikrai dingo :)

    Idora

  5. 3

    man buvo neskausmingos o po gimdymo tai kai saremiu skausmas ir va suprask kad nori !

    cindy

  6. 3

    man pries gimdyma ir skaudejo kaip pagimdziau visai neskausmingos.

    mamyciuke

  7. 3

    O man labai skausmingos menesines budavo,kaip tik susirgau pirma karta,poto kazkaip po truputi susinormaleja:))))))).O kaip pagimdziau man menesines vel tapo skausmingomis,labai skauda pirma diena,

    Egle

  8. 3

    man lygiai tas pats pries gimdyma skaudejo ir dabar skauda,niekas nepasikeite,tik supratau kad skausmas panasus y saremius :)

    sheelsi

  9. 2

    man taip pat labai skausmingos men. budavo, kai pamenu net siurpas nukrecia...po gimdymo susirgau, bet beveik nieko nejauciau, kad skaudetu, siek tiek paraize pilva ir viskas, bet va as gimdziau ne pati, bet tikrai buvo neskaudzios, kaip bus toliau pamatysime.

    Benikiux

  10. 2

    O man atvirksciai. Pries gimdyma nesuprasdavau tu moteru, kurios del menesiniu kencia, aimanuoja. Man jos labai ramiai praeidavo be jokiu skausmu ir blogu pojuciu, tik gausios labai budavo keleta dienu. Po gimdymo dar man pritrumpino labai gimdos kakleli, tai jau po tos operacijos man dabar toookie skausmai per menesines, kad nors sienomis lipk, 3 dienas tik ryju vaistus ir kuo maziau judu, net nuo vyro atskirai miegu, kad tik niekas manes nepajudintu ar pilvo nepaliestu, nes rekiu iskart :)))

    Agne