• 24ats.

    Ar duodate pusantro menesiuko leliukui gerti vandenuko ir kiek?

    As duodu nuo tada, kai dar nebuvo menesio ir duodu tiek, kiek jis nori, nepratinau po kelis lasiukus, nes jis prabusdavo miego viduryje ir reikalaudavo gerti...

    DoviliukeMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    vandenuko musu maze negere tai duodu arbateles :) ir su mielu nori gere :):):)

    deimantina

  2. 4

    duodu vandenuko ir arbatytes atsigert tiek kiek jis nori,bet jei matini pati nieko duoti nereikia

    sheelsi

  3. 4

    as taip pat duodu kiek ji nori ir kiek isgeria nors nedaug ji jo patraukia, bet vistiek gerai! ir reikia truputi duoti vandenuko atsigerti o ne tik pienas :)

    cindy

  4. 2

    Mamuliuk, pamiršau, kad pati nemaitini. Aš kai maitinu, tai man net ir į galvą neatėjo mintis, kad galima nemaitinti. Na, dirbtinai maitinamiems manau galima duoti atsigerti vandenuko po gydytojo konsultacijos.

    elegancija

  5. 2

    Aš esu prie tų mamyčių, kurios iki pusės m. nedavė jokių papildomų gėrimų - nei vandens, nei sulčių, nieko išskyrus MP. Kiek žinau tai dauguma gydytojų taip rekomenduoja, jokio papildomo gėrimo ir maitinimo iki 6 mėn. Dar gyd. yra minėjusi, kad vandenuko galima būtų pasiūlyti išimtinais atvejais nuo 4 mėn., bet jeigu yra vasara ir labai karšta. O tokiu oru neįsivaizduoju, kam duoti gerti, jeigu maitinamas MP???? Negi jūsų gyd. nesilanko seminaruose ar kituose kursuose, kur ir teikiamos tokios rekomendacijos.

    elegancija

  6. 2

    mano vaikiukui 3 savaites man siandien gydytoja pasake ,kad reikia i diena duoti vandenuko 50g.

    Bubonka

  7. 2

    jai pati maitini tai nereikia jokio vandenuko.

    mamyciuke

  8. 1
  9. 1

    as dar nedaviau vandenuko kai buvo tokio amziaus.

    daina

  10. 1

    jai vaikutis maitinams misinuku vandenuko butina duoti tam kad nesutriktu jo virskinimas ir tustinimasis. taip man sake musu gydytoja. o duti tai kiek jis nori tarp maitinimu maniskis tai tokio amziaus kazkur po 30- 20 gramu isgerdavo

    alinute