• 4ats.

    Baigiu nuleisti rankas :( padekit

    Sveikos jau esu rašiusi su daug įvairiausių savo bėdelių na o dabar iškilo daug klausimų ir gal jūs padėsit man į juos atsakyti, patarti o galbūt nuraminti. Tai gi pradėsiu nuo to kad turėjau pienlige ( grybeli) gydžiausi kruopščiai prisilaikiau higienos ir pan, na bet niekoo.. gine išrašinėjo įvairias žvakutes ir jos tikrai tam kartui padėdavo. Vyras taip pat geria išrašytus vaistukus. Niekas nepadeda tos pienligės išnaikinti :( sumaniau paprašyti šeimos daktarės išrašyti man ,,poliginx' žvakučių galvoju daug kas buvo sake kad jos veiksmingos ir tikrai man padės bet dar labiau viskas pablogejo isskiru begales netgi gal daugiau negu buvo.. (tiesa gine man poliginax nesiule cia buvo mano mintis galbut as pati sau tik labiau pakenkiau o galbut jos man visai netiko) Pati perejau begales giniu ir visos sako kad čia nera pas mane taip baisu ir galiu drasiai bandyt pastoti bet niekaip neiiseina ir as galvoju gal del tu isskiru ar kazko. Gal mielosios galit patarti ka daryti kad pastociau? arba ta grybeli isgydyciau? gal yra kazkokiu labai geru zvakuciu kad atsikratyciau to grybo? padekit ;(

    LenovyteNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Labai ačiū stengsiuos kaip įmanydama. Jums taip pat linkiu susilaukti vaikiuko sveikut sveikutelio. :)

    Lenovyte

  2. 0

    Labas,kad ir kaip būtų sunku pasistenk nenuleisti rankų.Suprantu yra pikta ir liūdna,kai tos kurios nenori turėti vaikučio turi,neužpuola jokios ligos.Aš pati planuoju irgi turėti vaikutį truputį daugiau kaip 3 metus,bet mano priežastis yra per daug vyriškų hormonų.Norėdama jas sumažinti geriu bromkriptiną.Na,o,kad padidinčiau pastojimo tikimybę papildomai geriu šalavijų arbatą,naudoju vaisingumo lubrikantą "Conceive plus",vartoju Vitabiotics Pregnacare conception for woman who are trying for a baby ir panašius kur skirta abiems partneriams Vitabiotics pragnacare her & him.Tiesiog viską darau kas įmanoma dėl savo pirmagimio/pirmagimės ...Tau taip pat linkiu nenusiminti,kovoti iki galo,o visų labiausiai tai susilaukti vaikutį!!!

    Anonimas

  3. 0

    Ėmė tepinėlį ir sakė nieko blogo nėra grybelis ir viskas manau kad būtu sakius kad vaginoze ir tikrai nebūtu sakius kad pirmyn bandyt daryt vaikucius.

    Lenovyte

  4. 0

    Ginekologe turejo paimti telineli ir istirti ar pas jus vaginoze ar paprastas grybelis ir kas butent sukelejas. Simptomai panasus situ ligu bet vaistai skirtingi. Ar ene tepineli ginekologe ir ar rado kas sukelejas?

    Anonimas