• 15ats.

    Nuo kada jusu leliukai pradejo reaguoti i garsus? Ar normalu, kad 1,5 men. kudikis nereaguoja i garsus?

    Maniskiui 1,5 men., bet atrodo, kad jis negirdi...kai bandau ziureti ar atsisuks, tai vis prie skirtingos ausytes kazka sakau ar niuniuoju, bet jis nekreipia demesio...aisku, i garsius garsus lyg ir reguoja. Bandziau paemus ji ka nors garsiai susukti, tai prisimerke, ir labai patinka siurblys, ji veikia migdanciai...tai kartais atrodo, kad girdi, o dazniausiai, kad negirdi...Ar taip normalu?

    DoviliukeKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    musu maze jau reguoja i garsus :) tai gal neuzilgo ir tavo turtelis sureguos :)

    deimantina

  2. 3

    mano ji tai labai jautri buvo kai tokio amziaus regavo į betkokius garselius.

    mamyciuke

  3. 3

    dukryte regavo i garsus, nuo 1men, o va sunelis 2men neregavo i jokius silpnus garsiukus, tik i siurblio, ir garsei teleizoriaus,o i musu snekas visai neatsisukdavo;(((, tai as paprasciausiai nuveziau tyrimams i klinikas, ir padare visus tyrimus, pasake, kad viskas yra gerai.ir dar sake, kad nereikia noreti kad visi vaikai 1men pradetu reguoti i garsus.ir paskui pradejo reguoti ir i silpnesnius garsus.o poliklinikoj 8men dar padare viena tyrima, kurio metu, nustato ar vaikutis gerai reguoja i aukstus ir zemus garsus, ir sake kad viskas puiku:))) jei tau mamuliuke kazkas neramu, patarciau vaikuti nuvezti i klinikas, ir issklaidyti visas abejones:)

    ievutek

  4. 3

    maniskis pasuko galva garso link mazdaug 6sav laiko,stebek as nnekrupcioja nuo staigaus garso

    sheelsi

  5. 2

    o gydytojai neklause kai gime. Nes as gimdziau kauno klinikose tai atsinese aparata ir paziurejo austytes. Jo pabandyk stipriais garsais. Muzika staigiai garsiai paleisk ir ziurek kruptelna ar ne.

    austeja0809

  6. 2

    mano mergyte tai reaguoja i visus garsus.kai tik gime tai viena ausyte buvo uzsikisus nerode visiakai jokiu pozymiu bet po savaites atsikimso ir db abiem ausytemis girdi 100%!

    cindy

  7. 2

    Na maniškė jau nuo mėnesio laiko tai tikrai reagavo į garsus,o mano balsą ypatingai,Bet būdavo irgi,kad kartais nesureaguoja.kaip aš sakydavau-labai jau susimasčius:))))tai ir nebegirdi.Sbarbiausia,kad reaguotų į staigius,smarkius garsus.O,kad į lūpas žiūri,tai irgi manau normalu-juk jos juda tai ir žiūri.Tikiuosi,kad viskas tavo leliukui gerai.Sėkmės:)))

    Vilmiene

  8. 2

    musiskis 1men jau reagavo i garsus,o 2men jau bande kai kuriuos garsus ubavima pamegdziot...
    gal tiesiog jusu vaikis reaguoja tik i stipresnius garsus,yra mamytes parasiusios kaip patikrint ar vaikas girdi...

    Milana69

  9. 2

    Agne butinai pabandysiu,nes skaiciau lankstinuka kad tokio amziaus leliukas jau turi reaguoti i balsus ir pan,o jis kai ji kalbini ziuri ne i akis o i lupas ir juokiasi ziuredamas,atrodo kad tave supranta tik is lupu, o ne isgarsu...

    Doviliuke

  10. 1

    niu bandziau smarkiai ploti tai sukrupciodavo ir primerkdavo akytes bet irgi ne visada...o kalbinant irgi kartais sukasi i balso puse o kartais visai neeguoja,na is tikro kolkas dazniausiai nereguoja,niu jo manau butu geriausia pasidaryti tyrimus...

    Doviliuke