Atsakymai

  1. 4

    Na, mano kiek žinau dar nerūko, nes labai rimtai sportuoja. O ką daryčiau, jeigu užsuosčiau, net nežinau. Kai kažkada kalbėjomės su jais, tai sakiau neduosiu dienpinigių:) Gal kai susidurčiau, kitaip galvočiau ir elgčiausi.

    elegancija

  2. 3

    nieko cia nepadarysi,mano mama irgi mane uzuosdavo pabambedavo ir viskas,daugiau stengdavausi gumos uzkramtyti:))jei nori paauglys ir rukys sauk nesaukus,bausk nebaudus,dabar toks amzius:)

    dzionike

  3. 3

    ko gero nenustebciau - vyras ir jo tevas pesa kaip garveziai, vyro sesuo mazai atsilieka. kai dabar klausiu, zada nerukyti, bet jam dar ir 5 metu nera, tai savo nuomone pakeis iki paauglystes ir tkriausiai ne karta...
    Tiesa, senelis zada mest rukyt, nes uz 2 pakius (nemaziau ir sutraukia per diena) galima mesos kilograma nusipirkt (cituoju), o vyrui ultimatuma iskeliau, kad jei nemes rukyt iki Nauju metu, mes su vyresneliu jo i Turkija nepasiimsim. Vyras viesbuciais ir visu kitu domisi aktyviai - mazu mes:)
    Gal ir neliks vaikams is ko blogo pavyzdzio imti:)))

    linelis

  4. 3

    Dar daug metu praeis, kol mano mazius prades rukymo bandymus. Kas zino, gal tada jau paaugliams visai rukalai neberupes, nes dabar jau rukanciuju yra daug maziau nei mano tevu jaunystes laikais, kai ruke ir mano tevai, ju draugai, kaimynai, bendradarbiai ir t.t. Tai naturalu, kad ir mes su broliu parukem. Jeigu maniski pagausiu su kvapeliu, tai pirma reikes pasikalbeti, duoti kuo daugiau informacijos, o jau paskui, jei nepades, galvoti kazkokiu bausmiu.

    Agne

  5. 3

    as kazkada masinoje jauciau kavpa.. bet jis paaiskino kad tai draugas (kuris zinau kad ruko) is esmes as tikiu, nes jis niekad nemeluoja.. nemeluoja, kad ir bande, bet sako nepatiko.. nelabai tikiu kad rukytu.. nes stengiasi sveikai gyvent..

    gertruda

  6. 3

    Kol mano vaikas bus paauglė dar spėsiu pagalvoti ką su ja tada daryti. Bet pasakysiu kaip man mama pasakė, kai sužinojo kad patraukiu: "Būk protinga". Tie du žodeliai mane sulaikydavo nuo didelių kvailysčių, juos visada kartodavo, kai išeidavau į šokius. Todėl ir vaikų sugebėjau per anksti neprisidirbti, kaip kad kai kurios mergaitės. Dabar su mama esame geriausios draugės, nes ji manęs per daug nekontroliavo. Ačiū jai labai :))

    Irma

  7. 1

    visiškai sutinku su dzionike, mano tėvai su manim irgi nieko negalėjo padaryt.

    Ilona

  8. 1

    Tik nesakyk, kad pati budama paugle nerukei. :)

    Anonimas