• 6ats.

    Santykiai su vyru. Reikia patarimo.

    Papasakosiu davo istorija, ir lausiu patarimo, nuomonių, o ne pamokslų ir t.d.
    Susituokiau su vyrų 2013-11-08d. Sunus gimė 2013-12-12d, Su vyru išviso kartu 4metus. Išpradžiu viskas buv puiku, jokiu barnių ir t.t.. Prieš pusmetį maždaug, vyro brolis prisipažino mylintis mane, tad ašnusprendžiau tam kad vyrui nekiltų pavydo scenos ir t.d išviso nebendrauti su broliu jo. Jo brolis rašynėjo, skambinėjo, aš beabėjo ignoravau visą tai.. Bet galų gale, mano vyras vieną sykį negrįžo namo.. Skambinu-nekelia, rašau-neatrašo, ir taip 2 dienas, sekančią dieną užėjus i Facebook'ą, randu žinutę nuo kažkokios merginos, žinutėję nuotrauka su mano pusnuogiu vyrų.. Jis sakė kad nieko nebuvo buvo jis pas ją su draugais ir t.t,,, o taip atkeršijo dėl to kad jo brolis taip padarė.. atkeršijo man... aš jug nekalta tame, nebendravau su juo nei ką..na pagalvojau ir atleidau jam.. prieš kelis mėnesius vėl sužinau kad jis su draugu buvo pas kitą merginą ir net nakvojo pas ją... net nežinau ką man manyt ir ką daryt...patarkit.. kaip su juo pasikalbėt kad taip nedarytų.. atsiprašynėjo šliaužėjo ant kelių, bet po kelių mėnesių vėl tas pats...

    Dianchik25Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    sveiki,mano nuomone,turetumet pasielgti labai paprastai,tiesiog pasakykite jam,kad jusu netenkina jo toks elgesys,ir jeigu jam reikia kitu,tegul ir eina pas jas. puikiai suprantu,kad tai padaryti tikrai nebus lengva,bet jei nuklydo viena karta nuklys ir kita,ir jei jums netinka toks gyvenimas,viska aiskiai ir isdestykite savo vyrui. sekmes jums.

    Anonimas

  2. 1

    Kazkas su isdestyta istorija cia ne taip.
    Supratau taip:
    Vyras kersijo tau, leisdamas laika tarp draugu ir pusnuogiu mergycku kompanijoje uz tai kad tu nepasirasei jo broliui ir su juo nesusidejai ?
    O kada tu jam pradejai irodineti, kad su jo broliu nesusidejus, jau po to kai jis davesi su kitomis?
    Ar apie brolio priekabiavima jis jau zinojo is anksciau is tavo pacios lupu ?
    Jei zinojo is anksciau,kuomet jau buvai jam pasipasokojus,kad esi brolio persekiojama ir trankesi pats per mergas .
    Tuomet tavo vyras eilinis lovelasas .
    Ir toks tikrai nepasikeis niekados.
    O gal ir pats brolio prase prie taves kabintis,ir tave patikrinti, ar pakisti po broliu, kad neturetai pati ko jam prikisti del kitu mergu.
    Taciau netgi jei, tave brolis mergino, ir vyras tai mate ar itare ,o tu pati per ilgai tylejai , tai kitaip pagal vyriska logika ir nesupras , kad tau tai nepatiko nes istorija nutylejai..
    Tyla is moters puses ir nebuvimas aiskumo situacijos vyrui reiskia tik viena, pati vadinas is to ir troksta ,paciai rupi ir idomus tas zaidimas..

    Nutylejimas-atidejimas bei per ilgas laukimas vis tinkamo momento ,kada apie tai prabilti, nieko nuostabaus, kad vyras padare savo isvadas pagal save kur kas anksciau..
    todel spjoves i viska eina savo keliais, butent tais, kur tu nepageidaujama ir negali buti.

    Anonimas

  3. 1

    patikek manim, isduos dar ir dar ir dar... neverta testi tokiu santykiu. sakau is patirties.

    Yuki

  4. 1

    Nu,bet tai vaikiška.Nežinau ką tuomet pasiūlyti,tiesiog duok jam truputį laiko.Jeigu matysi,kad niekas nesikeičia mesk jį pro bordiūrą.Linkiu tau stiprybės ir ištvermės!

    Anonimas

  5. 1

    Anonimas - tai kad buvau pasidariusi anketą ne Facebook'e , o pažinčių svetainėję ;Eskimi; kai užmačiau jo anketą, ir pasiskaičiau kas ten pas jį darosi.. Rašiau jam bet jis parašė 'Labas naujų pažinčių neieškau" tad net ir nelabai supratau kas čia darosi.. NA, o dėl keršto tai ir aš taip manau kad tiesiog ieško kažkokių atsikalbinėjimu savo pasukimams kairėn..

    Dianchik25

  6. 1

    Labas tikrai nesmerksiu,tik galiu pagirti už tai,kad nepasidavėte jo brolio įtakai.Na,o dėl vyro galiu Jums pasakyti tik tiek,kad jis nusišneka.Juk Jūs nieko nepadarėte,net neatsakydavot į švogerio žinutes ir skambučius.Tai čia nerimtas pasiaiškinimas,jeigu jau keršyti kaip jis sako tai tikrai ne Jums reikėtų,o "geradariui broliui".Tiesiog eina į kairę,nes jam norisi kažko naujo.Man net būtų šlykštu su tokiu melagiu gulėti.Tegul neieško kvailių.Siūlau dabar stebėti jo elgesį,bendravimą,jeigu kažkas nepatiks tegul eina jis po perkūnais.Galu gale susikurk anketą facebook'e (Savo tikrų duomenų nerašyk,kad nepažintu),apsimesk jo/jos geriausiu draugu ar net klasioku klausdama kaip sekasi bla bla bla.Truputį gudrumas nepamaišys,jis gali nežinodamas,kad tai esat Jūs išsikalbėti.Gal ir vaikiška,bet veiksminga tokiems kaip jam ...

    Anonimas