• 3ats.

    pampersai,buteliukas

    kiek buvo jusu mazyliams kai pradejo prasytis ant puoduko ir kaip pripratinot? ir kiek laiko buvo kai atsisaket nuo buteliuko? o gal atemet ar atpratinot kazkaip? mums 1,8 be buteliuko niekur ir miegam su juo ir vaikstom..

    Dianchik25VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Su puodeliu vis dar kovojam,jam 20 men,pasipraso ant puodelio,pasedi,bet nedaro nieko,atsiseda ant jo su kelnytem,bet....gal zaisdami ir priprasim :-)
    O su buteliuku,mes niekada nedraugavom.maitinau pati,o sulaukus 6 men,kai pradejau primaitinima,iskart daviau buteliuka su siaudeliu,ar is puodelio.tai dabar labai tuo dziaugiuosi.diena geriam tik is puoduko,stiklines,o naktim is buteliuko su siaudeliu.
    Mano drauge tai nukarpe soskes nuo buteliuko,ir taip atpratino savo sunu nuo buteliuko,nes ir jis nuolat "apsiziojes"ji buvo.

    Anonimas

  2. 1

    mums 1,5 men buteliuka gauna panele jau vis reciau dienos metu beveik negauna na nebent atsigert arbaros bet buna kad ir is puodelio atsigeria, as ja stengiausi atpratint nuo situ malonumu nuo mazens nes kuo vaikas didesnis tuo sunkiau ji atpratint :) tik va su puoduku sunkumu yra nes jei pasodinu tai padaro bet pati dar nesupranta kad reikia pasiprasyti :) :)

    ramuniukas

  3. 0

    iki antruju metu pabaigos vaikas normalios raidos turi iveikti oraline/analine krize t.y. ismoksta naudotis saukstu, geria is puodelio ir suvokia tualeto paskirti, bet svarbu suvokimas tai nereiskia kad vaikas 2metu jau niekad i kelnes nepadarys ar neapsipils. Jusu vaikas ir dabar suvokia - pasodintas ant puoduko jis padaro tad uz padaryma i puoda butinai pagirkite ir vaikas iki 2metu be problemu issiprasys. Mano dukra irgi kazkur 1.8men pradejo pasisakyt, aisku kartais pasakydavo kai padarydo, juokinga tai kad kada kur kelioneje uzdedavau sauskelnes ir tada jinai prasydavosi as liepdavau daryt i sauskelnes tada jau isterijos, kad nedarys i sauskelnes nes didele.

    slauga