• 7ats.

    Ar galetumete aukoti savo asmenine gyvenimo laime del brolio sesers?

    turiu sese (mes vieno tevo skirtingos mamos) 1.5men. Jos mama serga depresija, o tevas geriantis ir kadangi brolis (13m.) yra globos namuose tad nori ir jai tevu globa apribot tad teks man perimti globa. As pati viena auginu sunu aisku svajoju apie seima, daugiau vaiku, bet su dviem mazameciais ir paaugliu (brolis gyvena globos namuose bet savaitgaliais, atostogu metu su manimi) man nera jokiu prosvaisciu, kartais norisi pasigriebt savo vaika ir begt is lietuvos kaip bus taip bus, bet suprantama negaliu sitaip pasielgti, o kaip jus elgtumetes mano situacijoje?

    villllijaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jei leisciau kad butu vaiku namuose, tai turbut sazine uzgrauztu... Manau kad Jusu situacijoje butinai seseri pasiimciau.

    Yuki

  2. 1

    Aš Jūsų situacijoje nepalikčiau vieno brolio,pasiimčiau jį pas save ir padėčiau jam tiek kiek leidžia žmogiškos jėgos.Galu gale juk ne svetimas žmogus,vienas kraujas.Nežinai kaip gali gyvenime nutikti.Gal ateis tokia diena,kai jis tau padės ir išties pagalbos ranką atsidėkodamas Jums už nuoširdumą ir,kad atidavėte jam meilę,šilumą,kai jam to labiausiai trūko ...

    Anonimas

  3. 1

    tevais mes privalome rupintis jie mums dave gyvenima jeigu ne jie - musu nebutu tad kad ir kiek ilgai tektu slaugyt, rupintis jais mes privalome, jie rupinosi kai mes buvom mazi, bet broliai seses - mes jiems nieko neskolingi...

    slauga

  4. 1

    Vienai su trim vaikais sunku bus, lb sunku, jei esate tam nusiteikus pirmyn, jei dvejojete tai...

    Anonimas

  5. 1

    Bet zmones isvaziuoja. Susitvarko ten gyvenima, o po to pasiima ir brolius ie seses ten kartu. Kiti ir is globos namu pasiima. Pastato ir juos ant koju, sulaukus pilnametystes ir darbus jiems suranda. Manau netgi dar geriau.

    Anonimas

  6. 0

    ne. kadangi su broliu nesugyvenam jis vaidmainis......... tad aciu nereikia jokio bendravimo..... esu siuo atveju savanaude, bet man nesvarbu nes turiu savo seima ir ji man svabiausia.

    tikmama

  7. 0

    Motina,tevas,broliai,seses...
    Tai gyvenimo dalis bandoje ..
    O as esu ne bandos nuosavybe...
    Todel iseinu kurti savo asmeniska nauja banda ..
    Ir joks buves jos narys , negali reguliuoti mano asmeninio gyvenimo.
    Netgi tada ,kai tevas motina broliai seses priejo ir liepto gala ..
    O , kiek jie turi teises laukti is manes pagalbos, jos bus tik tiek ,kiek tai netrukdys mano asmeniniam gyvenimui, ir jo nenuodys .
    As ne dievas ,ir nereguliuoju svetimu gyvenimu.
    Kiekvienas turi ismokti kapstytis pats, o nelaukti kol gal but kazkam sazine atsiras ar pasiklys ..

    Anonimas