• 5ats.

    Kodel daugumai merginu ir moteru yra svarbu kad jas pastebetu, kad gatveje atkreiptu i jas demesi, ir toks demesys (net is nepazystamu vyru) joms yra malonus? Ar Jums taip pat yra svarbu gatveje buti palydetoms kitu vyru zvilgsniais, ir jei taip tai kodel?..

    YukiKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man visiskai px, koks kieno skonis is pasaliu.
    Kokia esi taip ir atrodai.
    Vieniems patinki tokia kokia esi, kitiems gali ir is kailio nertis vis tiek busi kaliause, nors ir silikonine ir i savo grozio tobulinima skirianti visa vyro atlygi .. :)
    Nei skudurai,nei nieks taves nepakeis jei esi niekas, ar nevala. Neidomi , nemoki sugyvent tarp kitu zmoniu.
    Todel visiskai prtariu kito anonimo nuomuonei.Kad tai beprasme apie demagogija apie nieka.

    Anonimas

  2. 2

    O kas čia tokio blogo, būti pastebėtai ? Ypač geraja prasme, simpatišku žmogumi pasirodyti. Aišku visiems neįtiksi, visiems gražus nebūsi. Yra kaip yra, pasižiūri,pastebi kad nužiūri, praeini ir užmiršti. Mes irgi pažiūrim , ir pastebim praeivius, eilėje stovinčius žmones :)

    Anonimas

  3. 2

    Manau todėl,kad jos nori būti gražios ne tik sau arba antrai pusei,bet ir gatve einantiems praeiviams,kad ir tiems patiems vyrams.Aš asmeniškai į tai nekreipiu dėmėsio,o jeigu susitinka mūsų žvilgsniai tiesiog nusišypsau arba vengiu tolimesni akių kontaktą,nes tame momente pasijuntu nejaukiai ir manau,kad kažkas ne taip su manimi ...

    Anonimas

  4. 1

    na jau na jau.....tai gal niekas i jus neziuri, kad taip pergyvenat.man tai aisku malonu kai ziuri, nors nei miniaku nesioju, nei giliom iskirptem vaikstau.tiesiog manau yra kas labiau papuosia moteri, priziureti plaukuciai, saikingas makiazas, daili figura ir apranga.o kai ziuri tai labai malonu, nors ne visada specialiai jau taip atkreipiu demesi ziuri ar ne.bet kai pamatau, kad kas nulydi zvilgsniu uij kaip malonu.yra uzkalbine gatvej, bet mates, kad vaikinukui reikejo tam daug drasos.tiesa kvailu svilpavimu nesulaukiu.manau moteris pati pasirenka kas i ja turi ziureti.......:-)

    Anonimas

  5. 0

    O koks kitų reikalas, kad ir žiūri vyrai, i kitos moters iškrptę ? Pavydit ? Man tai negaila :) vyrai mėgsta kutines, o ir nebūtina būti su iškirpte. Su mėgztiniu esant, šiek tiek aptemptu, ir jei matosi gražios krūtinės iškilusi forma, žiūrima ir ten jei gražu. Jei tokia didelė iškirptė , kad ir speniai vos nekrenta, aišku , kad žiūrės, ir ne tik vyrai, ir moterys žiūrės, kad žiauriai atrodo. O ne kad gražu, vyrams gal ir tai tinka :D

    Anonimas