• 2ats.

    Nesibaiminti?

    Sveikos. As ir mano vaikinas einam 12 klase,tiesa,skirtingose mokyklose.Uz poros menesiu bus simtadienis.Mano klase rengia svente,o draugo taip pat.Beda ta,kad as pergyvenu,jog draugo simtadienyje bus daug merginu ir pagalvojus,kad jis soks su kita mane baimina.Suprantu,jog tai svente,galbut ir as soksiu,bet tiesiog sunku pagalvot,jog jam teks sokt su ktia,o manes ten nebus.Patartumet nesibaiminti ir juo pasitiketi?

    RozeeeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Na kaip pastebėjau nei vienas neparašė.Tai gi būsiu pirmoji.Nepykit jeigu mano patarimas ir nuomuonė pasirodys vaikiška arba kvaila.Kas dėl šventės manau čia truputį per sudėtinga ir sunku kažką patarti,kai su tuo neteko susidurti.Jeigu nerami širdis,netraukia širdis eiti į vakarėlį visada gali atsisakyti arba jeigu įmanoma ir nėra toli draugo švente visai smagu būtų pabūti abiems šiek tiek tavo šventei,po to drauge eiti į jo.Taip bus ne tik saugu,bet Tau ir jam gražus prisiminimas ateityje jeigu Jūsų draugystė peraugs į kažką daugiau.

    Anonimas

  2. 0

    O tai dabar, kol dar mokosi, nebendrauja su klasiokem? Del sito nebijot? Jeigu nores, tai ir dabar isduos, tad jeigu pasitikit juo, nera ko pergyventi, kad simtadieni pasoks su klasiokem.

    Jolka123