• 4ats.

    Vaiko teises

    Labas mamytes...as nebezinau ka daryti..Gal kas patyrete psichologini smurta taip pat...2 metus gyvenau su vyru,pradzioj viskas buvo grazu kai pastojau praejo kelti ranka, jis jureivis. Gryzes jau antra diena is reiso dantu krapstuku imdavo tikrinti dujines apvadus ir jei rasdavo koki riebaliuka imdavo stumdyti rekti tu nevala apskretele, tu negrazi kaimiete, tavim niekas nepatikes as turiu pinigu jei mane paliksi padarysiu tave ligone psichine arba sumokesiu 8 tukst (tada dar litais) taves sioj zemej neliks. Dauzydavo mano telefona i siena kai noredavau iseiti urakindavo dutis atimdavo telefona atjungdavo televizija ir interneta ir uzdarydavo kambary.. kai praeidavo priepolis atsiprasinedavo bet sakydavo kad as pati kalta..taip tesesi kol nebegalejau...nutaikiau proga kad isejo is namu ir paliko raktus ciupau sunelis ir be dauktu isvaziavau pas tevus...dabar jis siuncia desimtim zinuciu grasinanciu mane sunaikinti atimti vaika...grasina kad fotografavo kai as pagamindavau mazyliui valgyt jei prisvildavo, namie pelena rado balkone fotografuodavo... Kai mazyliui buvo 9 men susibarem jis eme mane stumdyti ir maziukas isropojo is lovytes...as begau ji pakelti apsiverkusi o jis su telefonu filmavo. Dabar grasina kad pasakys jog tycia meciau vaika i zeme, jog esi bloga mama...Vaikeli auginau praktiskai viena be jo, nei nakties neatsikele tik sauke kad erzina kad pailset negali...Motyvuoja kad vaikas 4 kart ligoninej guejo...bet du kartus del reakcijos i daktaru israsytus antibiotikus karta del zarnyni infekcijos ir paskutini karta jog viduriavo persivalges pomidoru ir pati prasiau daktaruu kad palasintu skyscius kad nenusilptu....Grasina kad atims delto is manes vaika... Motyvuoja kad yra turtingas grazus sturmanas o manim niekas nepatikes..Bet as nefilmavau jo nefotografavau smulkmenu su juo gyvendama kaip jis..tokiu irodymu neturiu.. kai pasakiau kad nori skirtis pries metus siunte laiskus jog nusizudys...jog as del visko kalta... Dabar kai galutinai isejau me grasinti kad atims vaika...jog pasisamde geriausia advokata klaipedoj kad as kvailele ir siais laikais papirkt visus nesunku...AR JIS GALI TAI PADARYT?

    Cacharel1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jis jus tiesiog baugina, nepasiduokit, jis mato, kad jus bijot ir dar daugiau tyciuojasi, parodykit, kad nebijot jo, sakykit, kad turit visas grasinancias zinutes, del viso ko atspauzdinkit jas arba perrasykit kur ant flesho, bukit stipri.

    Anonimas

  2. 1

    Kreipkites i policija!! Viska fiksuokit ir neskit i policija kaip irodymus. Vaiku taip lengvai neatima reikia geru irodymu teistumo vaiko visiskos neprieziuros ir pan. Bet kreipkites i policija. Vyras tiesiog paluzes ir kaip suo loja bet ikast realiai dar kaip suprantu net neikando ir kazi ar ikas. Loja nes nori kad kentetumet ir bijotumet. Jusu silpniausiaa vieta vaikas nes ji mylit tad per ju bando jus zlugdyt. Niekas su niekuo negali taip elgtis gyvenam juk civilizuotam pasaulyje tad drasiai kreipkites i policija kuri jums pades ir net pasiulys ka daryt.
    Sekmes!

    Anonimas

  3. 1

    Netryniau grasinanciu zinuciu viska turiu. Taciau dabar manipuliuoja jog pries5 metus laikiausi dietu ir gydytoja buvo israsiusi zoleliniu preparatu. Gavau zinute kad namie rado kazkokius psichotropinius vaistus, garantuotai kad pakiso, nes as jau isvykusi buvau. Delto vel manipuliuoja. Taciau gi teismas gali paziuret mano svekatos knygute kas israsyta kas ne. Zinutese izeidinejama advokate, mano visi artimieji. Nebezinau ka daryti. Buvo nulauztas mano gmail, facebook gavau duomenis jog is tokio telefono kaip buvusio draugo ir miestas tas pats irIP adresa atsiunte. Grasina geriausiais advokatais ir kad atims is manes mazyli nors pats vaiku visiskai nesirupino as realiai viena auginau..Zinutese raso kad yra stiprus galingas idealus zmogus o man paiso sizofrenija, psichoze ir dar visokias nesamones bei kad kad sunaikins mane. Kaip manot msmytes ar jis turi tokiu galimybiu? Nes jau nebezinau kur kreiptis daugiau. Zinutemis terorizauojami ir mano artimieji.

    Anonimas

  4. 1

    Tikiuosi jus grasinancias zinutes netrinet?
    Teismas bet kokiu budu vaiko is mamos neatims.

    Anonimas