Atsakymai

  1. 1

    turime su vyru 2 vaikus. zinoma dar jauni same, bet dar bent iki 40m gimdysime :)

    tikmama

  2. 1

    siais laikais metu skaicius ne visada tiksliai parodo organizmo bukle,nes senstam ne vienodai.gimdymo komplikaciju turi ir jaunos gimdyves.nezinau ar reikia taip uzastrinti rizika del vaiko sveikatos?

    raima

  3. 1

    Na, bandyti galima ir 60-ties, bet didele tikimybe kad bus problemu del nesutumo ir gimdymo, ir del vaikelio sveikatos... Kazkur skaiciau kad seniausia apgimdziusi moteris (berods visiskai sveika vaika) yra virs 70m. :)

    Yuki

  4. 1

    pirma dukra pagimdziau 42, antra sunu 44, neslepsiu su pirma nerimavau, kad neisgimdyiu, kad reiks cezari daryt, bet viskas gerai, o su antru buvau tikra kad viskas gerai bus taip ir buvo
    paskutiniam anonimui: yra testai vaisinguma parodo nereikia isskyru stebet ir T matuot, bet galima ir senoviskai su T matavimu ir gimdos kaklelio gleiviu konsistencija

    slauga

  5. 1

    Man dabar 28.Jeigu turėčiau dabar pirmagimį antrą vaikelį planuočiau gal 35,bet visų pirmą norėčiau su vienu pastoti (Čia apie save) ... Įdomu kada vaisingos dienos jeigu ciklo trukmė 26 dienos,būtų smagu jeigu atsirastų mamytė kuri padėtų susigaudyti ir padėtų pagauti gandriuką.Nuoširdžiai dėkoju kurios nenusisukot,padėsit įgyvendinti svajonę.

    Anonimas

  6. 1

    55 dar galima bandyti:)::)

    raima

  7. 1

    As savo paskutiniji sunu pagimdziau 44.Nesigailiu.Gyvenam graziai,jam dabar jau 7.

    vilem

  8. 1