Atsakymai

  1. 4

    musu kaip buvo 2metai tai ji eidavo 21val mieguciu ir uzmigdavo tik su savo megstamu meskiuku :) dabar kaip neuzilgo bus 3m tai 22val pati einu miegoti.

    deimantina

  2. 3

    Musu vaikas peledziukas kaip ir mama, tai jis guldomas miegoti beveik 23 val vakaro, kai visi darbai padaryti ir visi sotus ir nuprausti :)))) pats nemoka uzmigti dar, tai atsigulam pas mane i sofa, padainuojam daineliu keleta, pasiglostom ir uzmiega per 15 minuciu. Tada jau isnesu ji i jo lovyte. Ismiega visa nakti ramiai be jokiu troskuliu, nervu ir t.t. Tik daznai nusispardo patalus. O keliasi apie 9-10 val ryto.

    Agne

  3. 1
  4. 1

    Vyresneli nuo kokiu 1.5metu pradejau pratint eiti miegoti 21-22val, nes ruosemes atiduot i lopseli. Ir dabar tebeguldom tuo paciu laiku - 21val eina rengtis, praustis, tai su visom pasakom iki 22val ir uzmiega. Nuo pat mazu dienu uzmiega pats, nesvarbu ar namie, ar svetimoje vietoje. Niekada nereikejo nei supti, nei niuniuoti, nei salia miegoti:)
    Mazoji tai juoda naktibalda, buna vakaru, kad su vyru patys luztam jau, o ji duodasi sau linksma ir vargo nemato:))) Iki 3 men bent jau uzsimigdydavo pati... Dabar, jei neuzmiega valgydama, tenka ant ranku migdyt, nes buna vakaru, kad zindzia tol kol nepradeda atpylineti, o uzmigti vis tiek nesiseka...

    linelis

  5. 1

    vyresnėlį pradėdavau nuo 20val gyldyt,nes anksti keldavosi į daržely,tai užmigdavo kartais per valandą,kartais greičiau,o ar lovytčj ar pas mane pats nuspresdavo,nes tada be tetuko gyvenom,tai jei aš pirma užmigdavau,nakty pats į savo lovytę įlipdavo:)o šiaip manyčiau yra įpratimas kelinta valanda miegot..

    tuti

  6. 1

    Kai pradejo lankyti darzeli, stengdavaus anksciau migdyti, taciau uzmigdavo tik 22 val ar dar veliau. Prie jo reikedavo atsigulti, paskaityti pasakas, dar kelis kartus paprasydavo atsigerti, kad tik ilgiau nereiketu miegoti.

    roberta

  7. 1

    mes einam miegot labai vielai apie dvylikta valanda buna ir veliau, kartais pati uzmiega kartais reikia ant ranku nesiot.

    Ilona

  8. 1

    Mano keliasi kada tetis 6,30 val o nakciai eina apie 22,buna kad ir anksciau, jei kur isvaziuojam isbuna iki 23-24, bet jau masinoj luzta. O siaip namie ima teti uz rankos ir sako liulia, tada atsigula abu i lova,tetis turi pasekti pasaka ir uzmiega, tada perkelia i lovyte, bet buna kad lieka ir pas mus lovoj.

    gitaniux

  9. 1

    O mes kad ir kada guldytume savo vaikuti, jis vis tiek anksciau 12 neuzmiega... Paguldom 22val. tai ir nervuojames patys, kad jam miegai ne galvoj :) Tada prasideda: noriu valgyt, noriu puoda, noriu banana, noriu dar paskutini karteli puoda ir t.t. :) Nors is tikro jis nieko nenori... Tempia laika, kad nereiketu miegot :) O paskui kai reikia keltis i darzeli 6.30val. tada buna isterijos, kad nori miego :) Bet vis tiek vakare anksciau neuzmiega... Bet siaip dziaugiames, nes buvo laikai kai eidavo gult antra nakties :) Jei uzmigdavo netycia 1val., tai budavau pati laimingiausia :)

    Zui