Atsakymai

  1. 4

    Jeigu tik jauciat ,kad neturit ka veikti -eikit i lauka su vaikuciu. Pakviepuosit , pasivaiksciosit, issijudinsit.

    Linute39

  2. 4

    Tai jauciu tau be galo pasiseke,mamyte :),kad bunant su vaikuciu,tave dar tinguliukas aplanko.As tik vakare,kai mazylis uzmiega,suvokiu,kad gal galiu dabar istiesti kojas... :).Man kaip tik,kai nebuvo kudikio,galedavau daugiau patinginiauti,dabar niekaip neisivaizduoju tokio varianto :).Jei jau taip aplanke tinginukas,gal padetu isbudinti tave kokia energingesne muzika namie,man pvz.,padeda kai tvarkausi,taip pat gali susigalvoti kokiu zaidimu aktyvesniu su vaikuciu.Jei megsti virtuveje buti,gal padedu paeksperimentuoti ir pagaminti kokius neiprastus pietus.Man patikdavo kazka gaminti neiprasta vien del to,kad paziureti koks rezultatas :))

    geguziukas

  3. 3

    manes dar nebuvo apemes tinguliukas bunant su vaikuciu,nors ir maziukas bet diena labai mazai miega,tad kai tik miega lekiu kazka tvarkytis,nes zinau kad turiu mazai laiko:)o tau pasiseke kad dar ir tingiuliukas taves aplanko namie:)

    Doviliuke

  4. 3

    o ka butent tingisi daryt? a tai neturiu laiko patinginiaut visa diena kaip uzvesta lakstau.bet as tai nesiskundziu - vis geriau negu ant sofos pragulet:)

    Danulexia

  5. 2

    oi nezinau,\man irgi kartais toks tinginys suima

    Auksare

  6. 2

    Gal tas tingulys dėl nuovrgio užeina... Pilnai suprantu... Reikia pailsėti

    Jorkaile

  7. 2

    stengtis judeti, kazkuo uzsiimti, kad tik nereiktu sedeti ant sofkutes it tinginys neims!

    cindy

  8. 1

    man ir uzeina tingulys,bet turiu ji vyti salin

    ruta26

  9. 1

    geriausia iseiti i lauka kai grazus oras prasiblaskyti.

    daina

  10. 1

    Na, kodel dauguma galvoja, kad negali mamai tingulys uzeiti? Kad nera kada. Man irgi nera kada tingeti, bet tas tingulys vistiek uzeina, kai ryte akys dar nesugeba atsimerkti, o mazius jau nesa man kojines i lova ir tempia chalata, sako O-pa-pa :))) juk pries pora metu miegojau iki pietu per iseigines :))) arba tingisi eiti i lauka ta savo teletabi ganyti, bet zinai, kad reikia ir eini, tempi kojas lyg batuose butu plytu ideta :))) vat tuo ir pasireiskia tingulys :))) ir nekovoju su juo, nes nereikia, jis savaime buna iveiktas kasdieniniu darbeliu :))

    Agne