• 3ats.

    Dienos stovykla Vilniuje. Gal ka patarsite?

    Sveiki, su vyru planuojame leisti dukra i pirmaja dienos stovykla! Bet kadangi anksciau neteko susidurti ieskome kas galetu patarti ar parekomenduoti kazka…. Dukrai 8 metai, labai isdykusi ir aktyvi tad be abejones ieskome stovyklos su sportiniais uzsiemimais. Taciau vien sportu apsiriboti irgi nesinori, kurybine veikla taip pat domina, butu smagu jei programoje butu ekskursiju ir vaikas galetu pamatyti vietu/muzieju kuriu mes dar nespejome parodyti :) Ir siaip idomu i ka atkreipti demesi? I kokia kaina orientuotis ir t.t.?? Pagelbekite! Is anksto aciu! :)

    Onute15StovyklosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    http://www.stovyklatau.lt/
    Labai universali stovykla, yra ir sportiniai uzsiemimai ir kurybiniai ir ekskursijos, manau viskas ko reikia kad vaikas puikiai praleistu laika :)be to sios stovyklos organizuojamos eile metu, tai organizacija tikrai turi patirties sitam reikale :)

    Anonimas

  2. 1

    Pasidalinkite patirtimi kaip renkate vaikams stovyklas? Manau daugeliui aktuali tema :))

    Lauraa123

  3. 0

    "100 zuikių" studija organizuoja dienos stovyklas pradinukams. Mūsų sūnus buvo stovykloje "Pažink skirtingas profesijas", tai jam labai patiko. Išvykos pas profesijas kasdien, daug laiko lauke, įvairūs žaidimai, kūrybinės užduotys. Vasarą planuojame vėl grįžti pas juos.

    Anonimas