• 3ats.

    Kaip išmokti Anglų kalbą?

    Prašau pasakyti kaip išmokti geriau anglų kalbą mokytoja kalba tik angliškai testuose klausimai tik angliški ir nežinai ką daryti todėl gauni blogą pažymį.

    tarzanasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Geriausia gyventi toje salyje kurioje anglu k. yra gimtoji. As per kelis menesius gyvenimo Londone visai nesistengdama labai patobulinau savo anglu k. :) O jei esant Lietuvoje (ar kitoje salyje), tai reiketu lankyti kursus, o dar geriau tureti asmenini anglu k. mokytoja, ir butinai draugu su kuriais butu bendraujama anglu k., tiek snekamoji tiek rasomoji, antraip visos zinios greit pasimirs. Sekmes.

    Yuki

  2. 1

    Čia pasiskaitymui,gal rasi ką klausei http://kernius.net/kaip-ismokti-anglu-kalbos-arba-tiesiog-prasilauzti

    Anonimas

  3. 1

    lengviausia suprasti tai ziurint filmus, pradekite nuo action movieshttps://www.google.com/#q=action+movies+youtube jiems reikia maziau kalbos bet daug smagiau kai eina suprast turini po dvieju savaiciu jau pereikite prie dramu, komediju na detektyvai bus prieinami tik po poros menesiu. Suprasdama anglu kalba suprasite tekstus, testu uzduotis, o gramatika tiesiog reiks ismokt, bet klausant filmus pradesite sugaut kad kai kada aktoriai daro gramatines klaidas tai labai smagu :)

    slauga