• 3ats.

    Vaikų atėmimas iš mamos

    Sveikos, noriu paklausti ar kas yra susidūrusios kad buvo papirktas advokatas ir atimti vaikai. Su draugu gyvenam nesusituokę šiuo metu Uk, draugas lietuvis. Durim dvynukes bus 2 metų. Jis grasina kad iš manęs atims dukras, jo mama papirks advokatą ar kažkokį pazystama advokatą turi. Aš su mergaitem esam deklaruotos pas mano tėvus, tad kaip ir gyvenama vieta turim. Jis grasino jei jam nepriteistu tada teistus jo mama kad ji galėtų auginti. Nesu asociali, visa laiką dirbau kol gimė vaikai, šiuo metu nedirbu. Ar įmanomas toks dalykas? Ar geriau teismais kariauti Uk nes čia jau nelabai būtų ką papirkt.

    Ačiū už atsakymus

    Stella87Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Tikrai geriau UK! Pazystamas dukra prisiteise tokiu budu bet jam viskas kainavo beveik 10.000 eu, nezinau tiksliai ka jis dar papirko, bet ateme vaika is visiskai normalios mamos. Todel tikrai patariu kad teismas butu UK... Sekmes Jums!

    Yuki

  2. 1

    Jus irgi turite teise i savo advokato samdyma :)
    kokio tik pageidaujate.
    O vyro puses turimas advokatas visgi neteisejas.
    Ir vaikus teismas gali priteisti vyrui tik tuo atveju, jei vyras tures tik pakankamai visiskai pagristu rastiskai pateiktu dokumentu , ir liudijimu kitu instituciju ar liudininku ,kad tikrai negalite adekvaciai ir tinkamai rupintis vaikais.
    Jusu pvz: piniginis ar turtinis nepriteklius ,negali niekaip buti traktuojamas kaip netinkamas vaiku auklejimas ir prieziura , ar neadekvatumas .

    Anonimas

  3. 1

    Jeigu esat tvarkinga,nesmurtaujanti ir negerianti,rūpinates savo mažylėm nematau tikslo dėl ko turėtų iš tavęs atimti jas.

    Anonimas