• 2ats.

    Ar kam teko susidurti su gimdymo sužadinimu?

    Sveikos, turiu opu klausima. Ar kam teko susidurti su gimdimo suzadinimu vaistais, ne skatinimu, o butent suzadinimu? situacija tokia: 40 savaite, jokios gimdymo veiklos, jokiu netikru saremiu. esu diabetike, leidziu insulina. gydytoja sake, jei iki penktadienio neprasides veikla, duos siuntima gimdymo suzadinimui. kiek teko skaityt - toks gimdymas daug sunkesnis, skausmingesnis , daugiau komplikaciju, didesne rizika vaikui, bei kaip taisykle naudojamos pompos ir pan. 50x50 viskas pasibaigia cp. ar kam teko atsisakyti dirbtinio suzadinimo ir iskart prasyti ji pakeisti i cp......aciu

    11likaGimdymo būdaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    manau, kad visiskai nesusije dalykai suzadinimas ir komlikacijos. Man abu kartus suzadino tiesiog per apziura gyd kazka su ranka padaro ir prasideda saremiai. Net be vaistu.. Viskas vyko sklandziai. Pirmas gimdymas sunkiau, antras visai lengvai.

    Anonimas

  2. 0

    cp planuojama tik atskirais atvejais kai placenta pirmeige, vaiko padetis, vaiko patalogija ir panasiai, daznai skatinamieji suveikia ir viskas baigiasi gerai, tad nereiktu is anksto nusiteikt negiamai ir tiketis kad viskas bus gerai, o kol kas naudot "naturalias" zadinimo priemones ty pasivaiksciojimus, seksa, ananasa ir visas kitas kurios daugelis sako kad padeda, bet jeigu ne tai lieka nusiteikt kad viskas bus gerai.

    slauga