• 3ats.

    nesusitvarkau su mama

    sveiki, nezinau jau su kuo pasitarti labai mane alinanciu klausymu.pastaruoju metu mano mama isprotejo teisiogine to zodzio prasme. Pradesiu nuo to, kad nesu jaunikle, man 32, turiu sunu, 24metu isimylejau, netycia gavosi taipkad pastojau, vaikeli pasilikau..dar bandziau kurti seima, bet pasirodo kad vaiko tetis- ne seimos zmogus, isskyrem, vaikas zino savo teti, bendrauja, palaikom draugiskus santykius, viskas tvarkoje, su tecio mama (mociute taipogi). Mano sunus prisirises prie savo kitos mociutes, patinka pas ja pasibuti, vienu zodziu vsikas kaip ir puikiu, jeigu ne mano mama- ji teisiogine to zodzio prasme draudzia man veztis sunu pas mociute, kelia isterijas, kai vaikas buna ten, skambineja visai tai giminei, keikia, prakeikia visais keiksmazodziais, mina ant skaudziausiu vietu..sunaus krikstamotes vaikeli ( mano buvusio vyro sese) maza vadina issigimeliu. vienu zodziu..geda man .. savaitgaliais nedudoda ramybes nuo pat ryto, skambineja, rekia , tikrina kad tik nebutu pas ta mociute..aisku santykiaai seimoje nuo to negereja... apsiribojau nuo jos, nekeliu, nebebendrauju, bet isigudrino skambint mano sunui i skaipa(sunui 8metai) ir visaip sneket- sakyk kad pas mociute buvai, sakyk( nors ir nebuvo), arba ziurek, patalyne nuo praeito karto kai skambinau, nekeista, dar visaip ant manes sneka. apribojau ir skaipo bendravima. Bet esme tame, kad ji nerimsta..neduoda ramybes, mane tai vargina, eda is vidaus..plius dar ta begaline geda..as jau nebezinau ka ir daryti

    LoyaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    jusu mama nesveika.gal pavydas nevisavertiskumo komlpeksas velniai zino kas vercia ja taip elgtis.grieztai su ja reikia.

    Anonimas

  2. 0

    kaip sakoma, po pykciu visada slepiasi kitokie jausmai. Pyktis juos tik maskuoja, nes jie yra per sunkus psichikai. Tai gali buti vienisumas, nemeile, nepilnavertiskumas, apleistumas ir daug kitu. Gal jusu mama patiria labai didele baime, kad kiti yra geresni uz ja ir kad ji liks viena pvz. Ir tos baimes primityvi israiska ir yra isterijos ir tt. Jei tai butu mano seimoje, as tiesiog pasisodinciau mama ir stngciausi su ja pakalbeti. Nuraminti. Kaip su mazu vaiku. Pasakyti, kad abi mociutes yra labai mylimos ir reikalingos. Is aprasymo atrodo, kad jusu mama kaip sunkiai suzeistas sirdyje zmogus elgesi ir vienintelis vaistas - kantrybe ir meile. Jei negalite pasakyti, gal parasykite laiska jai...? nes jei atsiribosite, gali buti, kad ji dar labiau stengsis isibrauti i jusu gyvenima..

    Anonimas

  3. 0

    Tai zmogus , kuris tiesog megsta viska kontroliuoti , ir be abejo labai siauru bei ribotu paziuru .
    Kadangi nesugeba matyt platesnio pasaulio , kad yra ir kitoks gyvenimas , o ne tik tas i kuri yra isireminusi pati .
    Labai gaila jusu ir atjauciu .
    Kad stengiates atsiriboti ir palaikyt atstuma , tai gera iseitis ir ta darote teisingai .
    Bet klaida yra ta , kad patylom atsiribodama, nepaliekate siam zmogui jokio aiskumo kodel. Nes nesugebate atsikirsti tiesiogiai ir tam padeti taska .
    Todel ji sekmingai ir toliau mins ant kulnu gavus bet kokia proga pasireiksti.
    Tai ka cia parasete bei guodetes .
    Tiesiog ta pati pasisemus kantrybes ir uzsispyrimo turite issakyti motinai .
    Ne tik issakyti , bet ir grieztai laikytis savo pozicijos .
    Tokia situacija gali suvaldyt tik jusu pacios grieztumas ,
    Arba absoliutus nutraukimas santykiu.
    Kaip tai padaryti .
    Pvz: motina kursto pokalbi jum nemalonia tema.
    turite aiskiai pasakyti ,kad apie tai niekada nekalbesite ir tema uzdaryta .
    Jei bus kitaip jusu daugiau cia nebus .
    taip kaip sakete ,ta ir ivykdote .
    Kitaip neisbrisite is sio rato .
    Taip pat , jei sis zmogus izeidineja kitus ,taip pat atsikirskite , kad ji negraziai kalba ir jum del to geda .
    todel dedate taska ir dingstate .
    Tik taip toki zmogu " uzgesinsite "
    O is skaipo galima ji tiesiog pasalinti .
    tik pati spresti ir kontroliuoti , kada galima bendraut su mama jusu vaikams .
    Ir geriausiai dalyvaujant tik paciai kartu .

    Anonimas