Atsakymai

  1. 7

    mes kolkas gyvenam londone tai tenka nuomotis,bettikimes kad greit jau turesim sava busta :))))))))

    deimantina

  2. 4
  3. 3
  4. 3

    tiesa sakant nzn ar yra toks variantas lietuvoje, bet uzsieny yra tokia isperkamoji nuoma... tada ir pinigeliu negaila, nes nuoma tai pinigai i bala, ir ju nepritaupysi... :( turiu pazystama kuri pasieme paskola bustui ir dar apsidraudus seb vb kazkokiu draudimu... ir jei jai kas nutiktu tuos pinigus pervestu i banka kad atsiskaityt uz busto paskola, kad netektu vaikui po to moket... manau geras ir protingas zingsnis tai buvo... aiska geriausia yra savo, juk nuomojame tau gali ateit ir pasakyti kad nuo kt men reik kad atlaisvintu patalpas, ir vel reik ieskot kur detis... :((( bet ne visi gali savo isigyt :(((

    poolman

  5. 3

    nuomuoje bet jau ieskome nusipirkti sava busta, nes jau nusibodo kazkam moketi!

    cindy

  6. 3

    deja nuomojames,bet tikimes kazkada tureti savo busta

    sheelsi

  7. 3

    Gyvename nuosave bute,neteko nei nuomotis nei paskolos butui imti;-)

    debesėlis

  8. 3

    gyvename mano tecio bute, jis man ji padovanojo, tai galima sakyti kad jau mano:)))))niekados neteko nuomotis, bet manau kad aisku, yra geriau savas butas:) bet tokiais laikais, tai cia labai sunku su savais butais.gerai kai tevai gali palikti, padovanoti, o taip tai retas kuris jaunas pats uzsidirbo ir nusipirko uz savsu pinigus.

    ievutek

  9. 3

    Aišku, kad geriau gyventi savo bute. Mes turim savo butuką, pasidarėm remontus taip, kaip norėjom, griovėm sienas, virtuvę perkraustėm į kitą vietą, o su nuomojamu taip nepadrysi... Na, nieko čia nepadarysi, jei nėra galimybės įsigyti nuosavo butuko.

    Irma

  10. 2

    savo busta isnuomavom,o gyvenam pas vyro mama,nes ji viena triju kambariu bute

    ruta26