• 10ats.

    padėkit ištrūkti!!

    Sveikos. Esu jauna mama 20m. Vaikeliui 11mėn. Planuojame vykti į užsienį,kadangi ten dirba mano draugas. Tik yra viena bėda, mama neišleidžia. Nežinau kur kreiotis tokiu atvėju.

    RūtaRūta234Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jus esate pilnamete, jusu mama gali patarti bet nenurodineti ka jums daryti.

    Yuki

  2. 1

    Paaugink vaiką ir vyk. Jei rimti santykiai pas jus, jis palauks, o turintis galimybes, grįš pas jus atostogoms, išeiginėmis ilgesnėmis, keip eilinės šeimos ir gyvena, vyrai grįžinėja pas savo moteris, šeimas, vaikus . Šiuo metu vaikas per mažas. Kantrybės.

    Anonimas

  3. 1

    Ir gerai mama daro!!!! Rupinkites vaiku o ne diedais!!!!

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    va cia jau kita istorija, vaikui vos 11 menesiu, o jau issiskyrusi ir nori pradet gyvenima su kitu vyru, tad kiek tu su juo jau laiko draugauji juolab, kad jis net ne kartu ir jau gyvent nori? tai puse bedos jeigu viena butum pagyvenai nepatiko isejei, o dabar vaikas iveltas. Mama neisleidzia, atkalbineja del suprantamu priezasciu kad nori jog isitikikintum ar tai tikrai tas zmogus su kuriuo nugyvensi gyvenima, nes karta apsirikai, o vaikui nereikai tokiu pusmeciui metams mamos sugyventiniu, jeigu jau ne tevas o patevis tai bent jau tikrai nekintantis asmuo,o tam reikia laiko kad pazint zmogu, o ne po pirmo antro pasimatymo ji savo sugyventiniu padaryt..

    slauga

  6. 1

    Išsiskyrusi esu. Dabartinis draugas nevartoja alkoholio

    RūtaRūta234

  7. 1

    Jei girtauja, bloga aplinka vaikui. Isvykite. O tetis vaiko negirtauja? Nes tada dar blogiau butu..

    Anonimas

  8. 1

    Grasinimai prasideda tuom jog atims vaika. Kontroliuoja juodai gyvebima,nors pati girtauja

    RūtaRūta234

  9. 1

    taip, nare slauga teisi, jus jau pilamete, mama nelabai gali leisti arba neleisti, kas kita, jei finansiskai priklausote nuo mamos ir vyktumete uz jos pinigus, tada jau reikia vis tiek su mama bandyti tartis, paaiskinti, kodel norite vykti, koks motyvas.

    Anonimas

  10. 1

    koks 'neleidzia ' tu pilnamete, kur nori ten vaziuoji o mamos nerimas suprantamas vistiek kita salis kiti istatymai mazam vaikui ir gydytojai reikalingi, bet gi pas teti vaziuojate tad neprapulsite

    slauga