Atsakymai

  1. 1

    Gal ziauriai skamba, bet ar reikia 14 m gimdyti? Nu kad pati mama vaikas dar. Kas ta kudikeli augins? Mociutes, promociutes. Manot 14 m mergaite sedes namie ir nieko neveiks kol vaikas uzaugs? Dar tik pries aki visi lakstymai, klubai, vakareliai. As jau geriau pasakyciau mamai anksciau kad isvalyma padarytu. Nesuprantu pasakymu gerai kad issaugojot gyvybe, su jusu aciu vaikiukas nebus nei sotesnis nei laimingesnis. Patys pagalvokit nu kas jo laukia.

    Anonimas

  2. 0

    Istikruju manau reiktu pradeti nuo Kraitelio o paskui pereiti prie didesniu daiktu pvz kaip: Vezimelis,lovyte ir pan. Sveikinu!

    Augalas

  3. 0

    Paskutinis anonimas,manau teisdama ir siulydama pasidaryti aborta nenuvesi teisingu keliu.Pagalvok apie isvalymo pasekmes,gal tai padariusi jauna mergina nebegales tureti vaiku,dziaugtis motinyste.Na,o jums bus nuo to smagiau prisiminus toki patarima jaunai nepatyrusiai mamytei,tegul jai padeda Dievas.,.

    Anonimas

  4. 0

    Jeigu Tau 14 metu ir esi jau nestuke,issaugojai gyvybe noreciau tik kartu pasidziaugti,nes issaugojai gyvybe kuri uzaugusi uz tai padekos.Viska pasitark su mama arba teta,jos patars kaip kur kreiptis.

    Anonimas

  5. 0

    tu 14metu ir nescia? o tevai zino tavo? kas vaiko tevas?

    Anonimas