• 11ats.

    Dėl vaikiuko virškinimo. Kūdikis tuštinasi nevirškintai, gal kas buvot susidūrę?

    sveikutės, turim tokią problemą, kad vaikutis tuštinasi nevirškintai, gabaliukais, gali pamatyt, ką valgė. Ir kartais pradeda viduriuot nei iš šio, nei iš to taip pat nevirškintai, bet nevemia. Visada tuštinasi nevirškintai. Taigi išrašė pangrolio kapsulių, gėrėm apie mėnesį, vis tiek nevirškintai. Jokių tyrimų nedaro, liepė dar palaukti, kitą savaitę važiuojam pas gydytoją ir prašysiu tyrimų, gal kas buvo susidurę? Kokius tyrimus atlieka?

    gintaryteKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nustatyt ar kenepys funkcionuoja, greiciausiai uzteks kraujo tyrimo, nes zondavimo tokiam mazam neatliks..

    gertruda

  2. 3

    mano dukrytei taip buvo,tuštinosi nesuvirškintu maistu,darėm tyrimus,rado riebalo tai įtarė celiakiją,darėm tyrimą nepasitvirtino,buvo išrašę pangrol(bet nedaviau) ir gerąsias bakterijas.susitvarkė savaime.

    emiliukas

  3. 3

    mano maziui irgi buvo toks laikotarpis, kai kakindavo maisto gabaliukais, bet pats kaltas, kad nenorejo kramtyt, tai rydavo gabaliukus ir kakodavo nesuvirskintus. Dabar jau geriau. Daktaras apie tai nieko naujo nepasake, tiesiog reikia geriau kramtyti. O gleivemis vaikas kakoja, kai kazko nesuvirskina, truksta kazkokio fermento.

    Agne

  4. 3

    cia greiciausiai kazkokiu tai fermentu organizmas negamina..

    gertruda

  5. 3

    pas mus ir buna kad kaip kas matosi bet labai jau retai. Gal jum reiktu pasitarti su gyditoja.

    mamyciuke

  6. 2

    muniskui ir taip yra buve, bet mes dar neturin dantuku ir jei papuola koks neutrintas maisto gabaliukas, tai ir lieka neapdorotas. Nemanau kad jau tai labai blogai, reikia gal duoti labiau susmulkinta maista.

    Vytaute

  7. 2

    Jei valgote maista su gabaliukais, tai ji gal nesukramto, tai jei yra tokiu problemu tai butu geriau maista labiau sutrinti, kad nebutu su virskinimu problemu.

    Erika_P

  8. 1

    Tai negerai - nesuvirškina maisto, tik apkrauna skrandį..

    Auksare

  9. 1

    buvom susidure,bet laikui begant susitvarke,per keleta dienu

    ruta26

  10. 1