Atsakymai

  1. 6

    Buvom , mallorca -pora karteliu
    o i sekancia kelione noreciau turkija

    Mazute

  2. 4

    ne nebuvoau bet planuojam per velykas sias

    cindy

  3. 2

    Na lankemes pietu Prancuzijoje, Kalifornijoje JAV, Floridoje JAV, Nevadoje JAV, tai sitos keliones buvo pas gimines, darugus ir su jais siek tiek pakeliavom.. man visad patinka.. ir dar buvome Egipte, na man nepatiko, as kazkaip megstu civilizuota krasta..kazkaip labai nesvaru man tenai..

    gertruda

  4. 2

    Mes su vyru labiau megejai po kaimynines salis dairytis ir visur savu automobiliu vazineti, bet man paciai toliau teko pabuvoti. Tai is siltuju krastu tik Italija galeciau pamineti, nes Ukrainos Odesa jau nesiskaito :)))))

    Agne

  5. 2

    labai megstu keliauti ir esu aplankiusi daug siltu krastu: Tailandas, Havajai, Ispanija, Italija,Graikija, Turkija. Daug nepakartojamu ispudziu:)

    vykute

  6. 1

    Į Turkiją tik.. labai patiko maitsas, viesbutis, aptarnaujantis personalas, pati TURKIJA super

    Dziungarija

  7. 1

    buvom egipte,turkijoj,ispanijoj - Mallorcoj . visur labai patiko .geriausi ispudziai mallorcoj.cia labai daug ka pasokot aisku rekomiendociau pataupiti pinigelius ir karta per metus nuvaziuoti ;)

    dominika

  8. 1

    neteko..ir nelabai mane ten trukia..nemėgstu labai karšto oro....

    eliliuk

  9. 1

    tai buvau,sia vasara 5 kartus buvau vengrijoje...tai naktimis buvo neimanoma miegoti,taip karsta buvo.o dar kondicionieriaus neturejom :D

    dzeni

  10. 1

    buvau Graikijoje, Egipte, važiuočiau dažnai į šiltus kraštus jei tik leistų finansai, nes ten pamiršti visus rūpesčius. Didžiausias efektas būna, kada nuvyksti vėlų rudenį, žiemą.

    vinipukas