Atsakymai

  1. 4

    ekoskopas daromas acioje niestumo pradzioje o tas jau antras nuo 18-21 sav vadinamss ultragarsu tai jau issamesnis tyrimas kai ziuri ar vaikutis gerai vistosi matuoja ji sveria ir pan

    sheelsi

  2. 3
  3. 3

    man pirma dare 12 savaiciu o paskui 21 savaites

    cindy

  4. 2

    Kai tik nebeliko mėnesinių,iš karto nuvažiavau pas gydytoją ir padarė echoskopiją,tai buvo maždaug 5 savaitės,gydytoja sakė,kad dabar gemaliukas yra,kaip aguonos grūdelis;-)Palyginus dažnokai man darė echoskopą,nes buvo komplikuotas nėštumas,vis norėjosi įsitikinti,kad mažiui viskas gerai....

    debesėlis

  5. 2

    gemaline puslele galima matyt labai anksti, bet jeigu nera problemu niekas per daug neskuba nes sakoma, kad nera pavojinga, bet vistiek ultragarso skleidziami spinduliai kazkiek dirgina..

    gertruda

  6. 2

    man pati pirma karta dare 7savaiciu,kai jau testas parode teigiama, ir nuejau pas gydyt, tai ir sako nu paziurim kaip tau ten jis laikosi :)))
    per visa nestuma nemazai echo dariaus, nes kai tik ateidavau pas gydyt tai kas antra trecia men ziuredavom, po to dar pries gala privaciai ejau.

    Milana69

  7. 2

    man darys echoskopa ir jau bus 18 savaiciu,si nestuma bus pirmas echoskopas.

    masiniuke

  8. 2

    man pirma karta dare 8 sav. paskui 21 savaite matavo vaikuti,bet as ten nieko nesupratau,o vyras viska suprato ir liko suzavetas:)

    dzionike

  9. 2

    man tai dare 4sav.ir tada nustate nestuma

    Natali21

  10. 2

    gali daryti ir keliu savaiciu,bet paprastai jei viskas gerai,nekraujuoja tada daroma apie 16savaiciu

    Aureluze