Atsakymai

  1. 4

    gyvenu anglijoje, as ir taip galvojau padaryti bet mes abu lietuviai uztad negali gauti dukryte anglisko paso!

    cindy

  2. 3

    Tikrai negali vaikas buti tos salies piliestis,nebent jai vienas is tevu yra igijaas tos salies pilietybe tada gal ir gali.

    mamyciuke

  3. 2

    Tik jei nors vienas iš tėvų turi tą pilietybę

    Jorkaile

  4. 2

    Aisku,bet keista as uzpildziau anketa ir man jie atsiunte ja atspausdinta ir parasyta kad reikia mano gimimo liudijimo,manojo ir mano saulytes ir dvieju nuotrauku,na nezinau tai kam man jie tada iskart neparase kad negalima jo padaryti,na nezinau,Nes as ir girdejau kad negalima tai paklausiau kitu nuomones,na aciu labai mamytes

    Daivina

  5. 2

    As turiu patirti Airijoje. Bet tai labai panasu. Lietuviai gimdo lietuvius , jei bent vienas yra tos salies gyventojas -tada jau vietinis. Paprasta. Jei abu esate lietuviai, tai jusu vaikutis tikrai ne anglas. :)

    Linute39

  6. 2

    kiek zinau negauna vaikas tokio paso,nes kaip minejei tevai ne anglai.tik tiek kad vaikutis gime tam tikroje vietoje,daugiau nieko.mes ir buvom anglijoj ir galvojau ten gimdyti,is pradziu visi tik snekejo kaip ten gerai ir pan,vaikutis tipo is kart gauna anglijos pilietybe,bet keli draugai ten gimde ir nieko panasaus nebuvo...

    masiniuke

  7. 2

    Tiesa,kiek atsimenu tavo kudikio tevas ne lietuvis.Tai jei jis yra jau igijes pilietybe,tavo vaikas irgi gaus angliska pasa.Dabar tiksliai neatsimenu,reiketu i ambasada kreiptis,nes yra nauji istatymai,tik zinau,kad igyti pilietybe vienas is daugelio dalyku yra,jog reikia pragyventi Anglijoj nemazai metu.

    geguziukas

  8. 2

    Kaip supratau,angliska pasa tu turejai omeny,ar gali vaikas buti sios salies,kur gime pilietis?Tai atsakau,kad,ne,tikrai vaikas negauna pilietybes,jei tevai abu lietuviai,nesvarbu,kad gime Anglijoje.Pilietybe gaunama tik tokiu atveju,jei bent vienas is tevu jau turi anglijoje pilietybe.O siaip vaikui daro pasa,per puse metu.Bet tai nera angliskas pasas.

    geguziukas

  9. 1

    jo, tikrai negaus, nebent kai uzaugs, atsisakys lietuvos pilietybes ir tada gaus aglijos pilietybe ir pasa...kiek supratu priklauso nuo salies...as tarkime gimiau rusijoje ir turiu rusijos piletybe, bet kadangi mano seneliai lietuviai turiu ir lietuvos pilietybe, bet mano mama taip pat lietuve, bet pagal ja lietuvos pilietybes niekas nesuteike, tik pagal senelius...labai idomiai...

    Benikiux

  10. 1

    Jei abu tevai ne Anglijos pilieciai,tuomet vaikelis negaus anglisko paso.Turi buti nors vienas anglas.Mano vaikelio tevas -norvegas.Vaikas turi norvegiska pasa.

    vilem