• 30ats.

    Ar turite laimingu pavyzdziu apie "internetine meile"?

    Mano drauges mergaite jau antri metai internetu draugauja su vaikinu is Airijos, tad as prisikaicius pavyzdziu kaip rusijos mergaite amerikietis nuzude, kaip is kazkurios arabijos salies lietuvaitei neleido vaiko issivezt, kaip vokietis lietuvaitei neiskviete gydytoja ir si mire.. parsau ja atkalbet nuo tokios meiles, nes jie planuoja ir santuoka kai si pavasari vidurine baigs..

    gertrudaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Ir as su savo vyru susipazinau per pazintys.lt
    Jei ne internetas nebutume net susipazine

    Mazute

  2. 4
  3. 4

    Na as turiu pavyzdi artimesni.Mano kolege susirado drauga internete,bet cia vietini lietuvi,bendravo laiskuciais,na emailu,paskui susitiko,ir vat prasome kartu jau kokie 4 metai.

    Sagute

  4. 3

    mano klasioke suasipazino per intrneta ir jau 5metai laimingai gyvena.

    mamyciuke

  5. 3

    Mano sesuo susipažino su draugu, kai abi po vieno vakarėlio neturėjom ką veikti ir į TV kažkokią naktinę laidą išsiuntėm sms juokais, o telefoną specialiai išjungėm:) Tai kitą dieną kiek gavom žinučių, galvojom, kad telefonas užluš. Su vienu ji pradėjo susirašinėti, susitiko, pragyveno 6 m., bet po kiek laiko pasirodė didelis chamas, pasinaudojo finansinėmis sesers galimybėmis ir dingo kaip į vandenį. Nors iš kitos pusės ir kitaip susipažinus, jeigu jau iš karto "neperkąsi" jo ketinimų, gali ir apsigauti.
    Dar turiu vienus pažįstamus, kai susipažino per chatus, apsivedė, augina vaikutį, planuoja apie namo pirkimą. Atrodo, bent jau šiuo metu, kad viskas tarp jų labai gerai:)
    O gertruda, tavo draugės atvejis, tai baisiausia yra tai, kad jis ne vietinis, ne lietuvis (na jie skirtingų rasių). Aš labai skeptiškai žiūriu į tarptautinę meilę, o dar iš sirijos, ten gi viskas kitaip papročiai, tikėjimas, auklėjimas ir kt. Nemanau, kad dėl visko galima internetu sutarti. Kažkam reikės aukotis, keistis, priimti kitokį gyvenimą, nei dabar įprastas, keisti gyvenamąją vietą ir pan. Tiesiog tiek daug neigiamybių, kad teigiamo dalyko šioje meilėje nematau, na nebent vaikučiai bus labai gražūs:) Nežinau, bandyčiau kaip nors atkalbėti nuo tos minties apie vedybas, arba bent jau pradžioje primygtinai siūlyčiau gyventi jiems abiems LT, o ne į kitą šalį kraustytis. O iš viso, jie bent jau nors kartą yra matęsi, ar tik internetu? Bet kad ir tavo draugės mergaitė labai jau jauna apie vedybas apskritai galvoti......

    elegancija

  6. 3

    mes su vyru jau trys metai,susipažinome SMS :DDDD

    emiliukas

  7. 2

    aisku pritariu jusu nerimui. yra skirtumas kur ta zmogu kiekviena diena matai, o kur tik susirasineja. turi dar pagyventi kartu kad suprastu koks tai zmogus. jei mes kiekviena diena bunam ir tai vis pamatom vienas kiti minusu. tai ji manau ir gali nusivilti kad ne toks jis ten ir princas :)

    coliukexxxx

  8. 2

    as irgi uz internetines pazintis.Pati tai susipazinau ne internetu,bet kur detis zmoniems kurie neina i kavines,klubus,nesitranko po miesta ir nemoka "kabinti".Internetas -iseitis.As tik nesuprantu ,kai pasisako pvz.vilem jog lietuviai pijokai,manau kad jai nepasiseke su lietuviais,kaip dauguma labai "nusvyla"su uzsenieciais-jie irgi ne aukso kasyklos.as tai uz lietuviskas seimas(matomai patriote esu:))nes vyras tikrai geras,gyvenu 18m.)

    Aureluze

  9. 2

    mano pussesere susipazino su savo vaikinu internetu,na dar kol kas graziai gyvena ir jau 2 metai aisku planu visokiu jie turi,bet idomu kaipp ten bus....
    o del sio atvejo galiu tik tiek pasakyti,jauna ,naivi mergaite,kuri susizavejusi be proto,todel taip ir sneka,labai daug pavyzdziu yra rode per tv kuom baigesi tokios meiles....bet aisku sirdziai neisakysi....tegul jie cia gyvena,jeigu jau taip myli tai tegul vyriskis ir atvaziuoja pas savo mylima moteri.....:))))

    iirina

  10. 2

    Mes su vyru susipažinom per sms iš TV. Parašiau kai mokiausi egzaminui, norėjau prasiblaškyti. Gavau labai daug sms ir sulaukiau labai daug skambučių. Atsirinkau po truputį. Ir dabar esam jau kartu 6 metai, susituokę 3 metus ir turim gražią dukrytę kuriai dabar 7 mėn.

    Irma